Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ερωτήματα για την παρακολούθηση Σαμαρά



Διαβάσατε χθες στο rigillis18 και ακούσατε και στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις ότι ο κ. Σαμαράς έχει υπόνοιες ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται.
Όπως σωστά μάλιστα επισήμανε ο «Γαλάζιος Καρχαρίας», ο κ. Σαμαράς αν και διέρρευσε την είδηση στα κανάλια δεν έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.
Η επισήμανση αυτή του «Γαλάζιου Καρχαρία» επιβεβαιώνεται και σήμερα όπου καμιά εισαγγελική αρχή δεν έχει δεχθεί σχετική καταγγελία από τον πρώην πρωθυπουργό.
Επιπλέον έγινε γνωστό ότι οι υπόνοιες για παρακολούθηση του κινητού του υπήρχαν
από την εποχή που ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός, και κατά την προεκλογική περίοδο.
Δεν κατάλαβα καλά; Πάει να μας τρελάνει; Δικός του άνθρωπος και μάλιστα προσωπικός του φίλος, δεν ήταν ο επικεφαλής της ΕΥΠ; Και αν παρακολουθείτο από τρίτους, δηλαδή εξωθεσμικά κέντρα, η ΕΥΠ με την τεχνολογία που έχει δεν μπορούσε να τους εντοπίσει; Πώς εντόπισε την παρακολούθηση του Καραμανλή πριν από μια επταετία; Και θέλει ο κ. Σαμαράς να πιστέψουμε ότι αν προεκλογικά είχε εντοπίσει παρακολούθηση του τηλεφώνου του δεν θα το αξιοποιούσε προς όφελός του; Πλάκα μας κάνει; Ας σοβαρευθούμε επιτέλους.
Και αν υπάρχουν στοιχεία ή υπόνοιες για παρακολούθηση του τηλεφώνου του μήπως έπρεπε να πάει στον αρμόδιο Εισαγγελέα να κάνει την καταγγελία του και όχι να το διαρρέει στα κανάλια. Ακόμα και αν συνέβη κάτι αυτοί που έκαναν την παρακολούθηση έμαθαν ότι τους πήραν χαμπάρι και τα μάζεψαν… Δεν είναι χαζοί να περιμένουν να τους πιάσουν τα «λαγωνικά» του κ. Σαμαρά…
Σοβαρότητα κύριοι της Συγγρού… Σοβαρότητα… Εκτός κι αν κάτι άλλο βαθύτερο συμβαίνει ή προετοιμάζεται από το γνωστό περιβάλλον Σαμαρά.

ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.