Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Φοβάται τις εσωκομματικές κάλπες ο Σαμαράς



Ιστορική μέρα η σημερινή για τη Νέα Δημοκρατία. Κάθε μέρα που περνά οι δημοκρατικές διαδικασίες βαθαίνουν σε αυτό το κόμμα και η ίδια η δημοκρατία εμπεδώνεται περισσότερο, βρίσκοντας έκφραση σε κάθε εσωκομματική δράση.
Έτσι μετά το όχι του κ. Σαμαρά στην πραγματοποίηση Συνεδρίου και την άρνησή του να γίνει συζήτηση για τα αίτια της ήττας… Μετά την απόφασή του να παραμερίσει τα Όργανα του κόμματος και να δημιουργήσει ένα Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο  απόλυτα ελεγχόμενο από τον ίδιο, συγκάλεσε το πρωί την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στη Συγγρού για να εκλέξει τέσσερα κοινοβουλευτικά μέλη στο Άτυπο όργανό του.
Μόνο που φρόντισε για τις τέσσερις θέσεις να υπάρχουν μόνο τέσσερις υποψήφιοι, απόλυτα ελεγχόμενοι από τον ίδιο, οπότε προς δόξαν των δημοκρατικών διαδικασιών η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα υποβληθεί στον κόπο να ψηφίσει…
Ούτε για να μάθουμε ποιος είναι πιο δημοφιλής από τους τέσσερις δεν θα μπουν στον κόπο να στήσουν κάλπες. Και ξέρετε γιατί; Γιατί φοβούνται τα λευκά…
Για την ιστορία οι εκλεκτοί του κ. Σαμαρά για το… Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο είναι οι κ.κ. Μάκης Βορίδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θανάσης  Μπούρας και Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Δηλαδή στο Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο εκπροσωπείται μόνο η Ά και η Β’ Αθηνών και το υπόλοιπο Αττικής με διπλή εκπροσώπηση μάλιστα.

Τκ9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.