Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το παλικάρι μας ο βροχοποιός κ. Βαρουφάκης και ο κ. Σεισάχθειας!!!



Πολλά έχουμε ακούσει γα τον Γιάννη Βαρουφάκη (με δύο «ν» όπως το γράφει η γραμματική του Τριανταφυλλίδη και όχι με ένα όπως το θέλει το κόμπλεξ του κ. Βαρουφάκη), αλλά σήμερα το πρωί ακούσαμε το καλύτερο.
Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος ( ο γνωστός κύριος… Σεισάχθειας) μιλώντας στο mega αναφερόμενος στη συνολική παρουσία του κ. Βαρουφάκη στα ευρωπαϊκά forum και media  τον χαρακτήρισε «επίσημο διασαλευτή της πλανητικής τάξης»… Ουάουουουου!!!! Που θα έλεγε και μια ψυχή…
Αλλά ο κ. Σεισάχθειας δεν σταμάτησε εκεί. Προσέθεσε ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι «βροχοποιός… παράγει βροχή», όπως χαρακτηριστικά είπε. «Έχει ταρακουνήσει την Ευρώπη. Μόνο θετικά έχει συμβάλλει το παλικάρι», κατέληξε ο κ. Σεισάχθειας, κατά κόσμον Αλέξης Μητρόπουλος.
Βρε το παλικάρι… Έτσι εξηγείται η διαρκής κακοκαιρία στην Ευρώπη… Έχει διαταράξει το πλανητικό σύστημα ο βροχοποιός Βαρουφάκης…
Ελπίζουμε μόνο να αποδειχθεί πραγματικό παλικάρι και όχι «παληκάρι της… φακής».
Θεέ μου λυπήσου μας… Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς τους…  λεβέντες. (Με την καλή έννοια λεβέντες, για να μη παρεξηγηθούμε…)

ΤΚ9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.