Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Κολωκοτρωναίικο κουμπούρι από τον Λυκουρέντζο κατά Σαμαρά



Κολωκοτρωναίικο κουμπούρι έβγαλε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος και άρχισε να πυροβολεί την ηγεσία της ΝΔ
 «Δεν συμμετέχω στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Προτιμώ τη σιωπή και την αποχή από διαδικασίες, οι οποίες φθείρουν Πρόσωπα και Θεσμούς της παράταξης και τραυματίζουν την ενότητα της. Αρνούμαι το θέαμα των προσώπων τα οποία επιχειρούν να μας καθοδηγήσουν, χωρίς ίχνος μετοχής και σεβασμού στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Τη μεγάλη δημοκρατική, λαϊκή και φιλελεύθερη παράταξη, την οποία ίδρυσε ο Κων.Καραμανλής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος ο οποίος δηλώνει βαθύτατα προσβεβλημένος από το θέαμα της συνεδρίασης της
Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά την οποία βουλευτές οι οποίοι προέρχονται από άλλους χώρους και στο παρελθόν ήταν απέναντι στη Νέα Δημοκρατία προσπάθησαν τώρα να δώσουν το ιδεολογικό στίγμα της παράταξης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο έχει η πρόταση του κ. Λυκουρέντζου, ο οποίος φωτογραφίζει τον Κώστα Καραμανλή δηλώνοντας με νόημα ότι αναμένει τις πρωτοβουλίες του.
«Βαθύτατα προβληματισμένος για το μέλλον, ελπίζω σε πρωτοβουλίες δυναμικής επανεκκίνησης, όσων είναι σε θέση να τις αναλάβουν! Κυρίως ενός.. επισημαίνει ο κ. Λυκουρέντζος.
Welcome to the club mr Lykourentzos.
Και καλά εσύ μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν τον ήξερες. Εμείς που σου λέγαμε ότι το καράβι θα μπατάρει ακοδεξιά με ηγεσία Σαμαρά, δεν μας πίστευες;
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.