Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Αμάν πια με την κρεβατοκάμαρα του Πατέλη- Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα;


Να ξεκαθαρίσω ότι ρατσίστρια δεν είμαι. Έχω φίλο και φίλη ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες. Τους /τις εκτιμώ γι’ αυτό που είναι και κυρίως γιατί δεν προτάσσουν τη σεξουαλική προτίμησή τους για να ανέλθουν επαγγελματικά σε ένα χώρο, όπως ο δημοσιογραφικός που, κατά τα ψέματα, θα εύρισκαν πρόσφορο έδαφος για να ανέλθουν μιας και πολλά τηλεοπτικά κανάλια αναζητούν και μια τέτοια παρουσία για να δείξουν απελευθερωμένα!!!

Γι’ αυτό λοιπόν μου γυρίζουν  τα έντερα όταν βλέπω πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν στο λεγόμενο «τρίτο φύλο» να προβάλλουν την σεξουαλική προτίμησή του ή ιδιαιτερότητά τους (όπως θέλετε πείτε το ) ως πολιτικό τους προσόν.

Και μιλώ για όλους εκείνους που βρήκαν έδαφος στην παρούσα κυβέρνηση και διαφήμισαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις για να ανέλθουν τα σκαλιά της πολιτικής ιεραρχίας είτε στον χώρο του πολιτισμού, είτε ακόμα και μέσα στο Μαξίμου.

Τελευταίο απεχθές κρούσμα η  συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης (και όχι Άλεξ, αν και ακούγεται  πιο ...εξωτικό) Πατέλης, στα «Παραπολιτικά»  ο οποίος μας μίλησε  για τον σύντροφό του, τον γάμο τους στο Λονδίνο, τα παιδιά αλλά και την καθημερινότητά του στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι με τον σύζυγό του ερωτεύθηκαν με την πρώτη ματιά!!!

Ευτυχώς περιορίστηκε σε αυτά, αν και φοβάμαι ότι στην επόμενη συνέντευξή του όλο και κάτι πιο πολύ θα μας πει για την κρεβατοκάμαρά του…

Θυμίζω ότι στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μας είχε ενημερώσει ότι ο πρωθυπουργός πήγε στο σπίτι του για να γνωρίσει τον σύζυγό του!!!

Αλήθεια σε πόσων άλλων συνεργατών του τα σπίτια έχει πάει ο κ. Μητσοτάκης και έχει φάει φαγητό από τα χεράκια της συζύγου νοικοκυράς;

Ο κ. Πατέλης και ορισμένοι άλλοι σύμβουλοι, επικεφαλής οργανισμών, Γενικοί Γραμματείς και υφυπουργοί και υπουργοί πρέπει να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός τους πληρώνει από το υστέρημά του για να παράγουν έργο και να δίνουν συνεντεύξεις και να ενημερώνουν τους πολίτες και την κοινωνία για το έργο αυτό. Δεν τους πληρώνουμε για να δίνουν συνεντεύξεις και να μας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρά τους ή για τα αισθηματικά τους. 

Τι με νοιάζει εμένα ως φορολογούμενη με ποιόν πλαγιάζει στο κρεβάτι ο κ. Πατέλης και ο κάθε Πατέλης; Τι με νοιάζουν οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις; Ένας σοβαρός πρωθυπουργός  σε μια σοβαρή χώρα, σε σοβαρούς βεβαίως καιρούς, θα είχε απομακρύνει από τα καθήκοντά του οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο μετέφερε την κρεβατοκάμαρά του σε δημόσια θέα.

Δυστυχώς όμως οι καιροί που ζούμε δεν είναι σοβαροί.

Μόνο που πρέπει να καταλάβουμε ότι το τέμπο της σοβαρότητας ή όχι το δίνει η κάθε πολιτική εξουσία. Και στο ζήτημα αυτό φαίνεται ότι αντί για την ουσία της πολιτικής το Μαξίμου νοιάζεται περισσότερο για το life style.

Μόνο που έτσι δεν κυβερνώνται οι χώρες και δεν λύνονται τα προβλήματα της κοινωνίας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.