Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ποιοί φοβούνται το συνέδριο της ΝΔ;

Βλέπουμε έναν - έναν τους σαμαροφύλακες να σκάνε μύτη και να δηλώνουν ότι είναι αδιανόητο να παραβιασθεί το καταστατικό της ΝΔ το οποίο είναι... ιερό!!!
Να σας ρωτήσουμε βρε παλικάρια.
Το 2009 που κάνατε κουρελόχαρτο για να εκλέξετε -όπως εκλέξατε- τον εκλεκτό σας;

Α, τότε δεν πιάνει; Και δεν πιάνει επειδή είχε αλλάξει στο συνέδριο που είχε προηγηθεί το καταστατικό της ΝΔ.
Λέτε μήπως γι' αυτό δεν θέλουν κάποιοι να γίνει έστω και τώρα Συνέδριο; Μπας και κάποιοι φέρουν πρόταση για αλλαγή του Καταστατικού και η πρόταση εγκριθεί;
Τελευταία εμφάνιση του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου στον ΣΚΑΙ ο οποίος μίλησε για την ιερότητα του Καταστατικού της ΝΔ, εκείνου που έχει κάνει κουρελού η ομάδα Σαμαρά.

rigillis18.blogspot/ TK9

5 σχόλια:

  1. το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι μόνο ο Σαμαράς αλλά και οι άλλοι από το κεντρώο τμήμα της προκαλούν ΕΜΕΤΟ στα 2 εκατομμύρια ανθρώπων που τη παράτησαν.
    έχουν σκεφτεί τα στελέχη της ΝΔ το τι τους θεωρούν και πως τους βλέπουν οι παλιοί ψηφοφόροι; ακόμα και αυτοί που δεν πάνε το ΣΥΡΙΖΑ. Κλωτσίδι στο Σαμαρά αλλά και σε μεσαία φρούτα τύπου Στυλίανίδη, Κεφαλογιάννη. Άρη και Γιαννάκου κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πρόταση θέλετε να φέρετε στο καταστατικό παιδάκια;
    Να κάνετε τις εκλογές μεταξύ σας γιατί δεν μπορείτε να τις κερδίσετε από τη βάση και τις σαμποτάρετε;
    Δεν θέλετε τους περαστικούς ε;Δεν θέλετε ούτε ντιμπέιτ ούτε κουβέντα.Μόνοι σας να τα κάνετε πλακάκια με τον συριζα μια και "σέβεστε και τιμάτε τους αγώνες της αριστεράς;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτιάξτε καταστατικό να βγάζει όποιον αρχηγό θέλει ο Βούδας της Ραφήνας σε διαγωνισμό ελλειμμάτων, play station και πιο γρήγορου καταβροχθίσματος γουρουνοπούλας, γιατί και το 2009 και τώρα η "κακιά" βάση άλλον θα ψηφίσει και το κόμμα θα φύγει από τα χέρια των γαλάζιων συριζαίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ποιός σαμποτάρει τις εκλογές και ποιός πάει να κερδίσει από την αναταραχή είναι ολοφάνερο. Η εταιρεία ανήκει σε φίλο του Σαμαρά. Πάνε να φάνε το Μεϊμαράκη με το "έτσι θέλω" και να μεθοδεύσουν επιστροφή του προδότη. Αλλά έκαναν λάθος. Σε μια δύσκολη στιγμή για το κόμμα βγαίνουν και κατηγορούν τον αρχηγό παριστάνοντας τους Μεσσίες. Τους είδαμε πως τα κατάφεραν. Κολεγιά με το ΠΑΣΟΚ οι "δεξιοί" και διάσπαση της ΝΔ. Αποτέλεσμα τα χειρότερα ποσοστά που είχαμε ποτέ. Ο Μεϊμαράκης είναι αγωνιστής, δεν έφυγε ΠΟΤΕ ούτε έβλαψε την ΝΔ. Μπορεί να θέλω πιο σκληρή αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ και πιο δεξιά πολιτική, αλλά τουλάχιστο αυτό ας του το αναγνωρίσουμε. Γιατί να μην γίνει Συνέδριο; Από πότε φοβάται η ΝΔ να κάνει Συνέδριο; Ή μήπως επειδή θα απουσιάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ψηφοφόροι του Άδωνη κόπτονται μερικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά οι 75.000 σταυροί που παίρνει ο Άδωνις στη Β' Αθηνών είναι συριζαίοι ενώ οι 2.000 που παίρνει ο Αντώναρος είναι δεξιοί... Σύντροφε μην αργείς πάρε τους αβέρτους κρατιστές του νεοκαραμανλιστάν και πηγαίντε να καταθέσετε σεβασμό και στεφάνια σε καμιά εκδήλωση για τους "ήρωες" της αριστεράς ή να καλωσορίζετε λαθρομετανάστες όπως το 2004-2009... Άμα γίνει και κανά μπάχαλο όπως το 2008 αφήστε την αστυνομία να κοιτάει... Ξέρετε εσείς γαλάζιοι συριζαίοι!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.