Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Τρεις γάμοι ...στη ΝΔ!! Η ώρα η καλή!!!

Image result for πάτσης παπαλουκάΤρεις «γαλάζιοι» γάμοι αναμένονται το επόμενο διάστημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.
Από Πάτση και Παπαλουκά άρξασθε!!! Καθ' ότι θα κάνει την  την ερχόμενη εβδομάδα o βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης με την καλή του  Βίκυ Παπαλουκά. Να θυμίσουμε ότι η κα Βίκυ Παπαλουκά είχε εργαστεί σε περιφερειακούς σταθμούς και αργότερα της έγινε πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή («Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού) της «ΕΡΤ». Μετά το τέλος της συνεργασίας της με
την «ΕΡΤ», υπήρξε ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του «STAR».
Παντρεύεται ο Κώστας Κυρανάκης!

Και έπεται η συνέχεια με τον  βουλευτή του Νότιου Τομέα της Αθήνας Κώστας Κυρανάκης με την αγαπημένη του Ελένη το καλοκαίρι σε νησί.
Image result for παύλος μαρινάκης γάμοςΑλλά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης με τη σύντροφό του Κατερίνα, ο οποίος όπως δηλώνει σπουδάζανε μαζί στην Κομοτηνή. Την πρωτοείδε όταν τελείωνε το δεύτερο έτος κι εκείνη το πρώτο, ένα βράδυ, ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Για να τη γνωρίσει έφτασε στην άλλη άκρη του μαγαζιού, για να της ζητήσει ...αναπτήρα, ενώ ήταν η μόνη στην παρέα της που δεν κάπνιζε. Και από ό,τι φαίνεται ευτυχώς που δεν απαγορευότανε το κάπνισμα τότε!!!!
Η ώρα η καλή λοιπόν σε όλους τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.