Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Μήνυμα Καραμανλή προς πάσα κατεύθυνση: «Συστράτευση στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για καθαρή νίκη»


«Συστράτευση στο πλευρό του Κυρ. Μητσοτάκη για καθαρή νίκη»

Το σύνθημα για συστράτευση στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία με σκοπό μια καθαρή νίκη στις ευρωεκλογές έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο κλειστό του Περιστερίου που θα διεξαχθεί η κεντρική ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως σημείωσε ο κ. Καραμανλής, «ο
τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους».

«Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξη μας, η Ν.Δ., μπορεί να διασφαλίσει» συμπλήρωσε.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραμανλή:

«Είμαστε όλοι εδώ, συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στην περιοχή. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξη μας, η Ν.Δ., μπορεί να διασφαλίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.