Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Σαμαράς: «Πολύ λίγος ο κ. Τσίπρας» - καιρός να πάνε σπίτι τους


Α. Σαμαράς: «Πολύ λίγος ο κ. Τσίπρας» - καιρός να πάνε σπίτι τους

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. «Είσαι πολύ λίγος κ. Τσίπρα για να επιβάλεις σε όλους εμάς ότι δίπλα μας έχουμε μια δεύτερη Μακεδονία», ανέφερε και κάλεσε τον κόσμο να τους στείλουν σπίτι τους.
Το σκοπιανό δεν τελείωσε, κι ας ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ο κ. Σαμαράς στην αρχή της
ομιλίας του, επαναλαμβάνοντας την ιστορική δήλωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» και τόνισε πως η μόνη λύση για τον τόπο είναι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Με βασανίζει και με πληγώνει το μακεδονικό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και συνέχισε πως είναι «βρώμικη και φαιά η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών και για τους Έλληνες που αντιδρούν σ' αυτή, είναι ύβρις στους δυο μεγάλους ηγέτες, στους Έλληνες και τα παιδιά τους».
Επίσης είπε ότι «με τη συμφωνία των Πρεσπών δεν λύσαμε κανένα πρόβλημα, αλλά δημιουργήσαμε ένα. Το μακεδονικό λύθηκε τέσσερις φορές τον προηγούμενο αιώνα. Πολεμήσαμε και νικήσαμε τέσσερις φορές και υπήρξαν τρεις συνθήκες και τώρα το ξαναφέρνουν από άλλο δρόμο, ένα πρόβλημα που κατασκεύασε η προπαγάνδα της δεκαετίας του 1940. Ματαιοπονούν, δε θα τους περάσει, δε θα το επιτρέψουμε. Είσαι πολύ λίγος κ. Τσίπρα για να επιβάλεις σε όλους εμάς ότι δίπλα μας έχουμε μια δεύτερη Μακεδονία. Να τους καταδικάσουμε με την ψήφο μας στις 26 Μαΐου να τους στείλουμε σπίτι τους και να ανασκουμπωθούμε για την ανόρθωση της Ελλάδας. Η ΝΔ πρέπει να επιστρέψει στην εξουσία. Αυτή είναι η μόνη λύση».
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε «τραγικό εμπαιγμό» τις παροχές Τσίπρα. «Μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια. Πήρε από το λαό το πορτοφόλι του κράτησε τα χαρτονομίσματα και επιστρέφει τα ψιλά. Είναι νέο βαρβαρισμός και ψέματα», επισήμανε.
Τέλος μιλώντας για τις διακοπές του κ. Τσίπρα ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Τιμωρός των πλουσίων που ξεκουράζεται σε κότερα. Υποκρισία και αυθάδεια χωρίς όρια. Κυβερνούν με ύφος κουτσαβάκηδων». «Για να τους αντιμετωπίσουμε χρειαζόμαστε ενότητα», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Πάμε στη λύτρωση από τη χειρότερη κυβέρνηση, από τις αριστερές ιδεοληψίες, στην αναγέννηση της πατρίδας στην ενωμένη Ευρώπη, στην τελική ευθεία για τη νέα Ελλάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.