Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο Αλ. Τσίπρας γλείφει εκεί που έφτυνε»


Τ. Θεοδωρικάκος: «Ο Αλ. Τσίπρας γλείφει εκεί που έφτυνε»


Το πλαίσιο της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ την τελευταία εβδομάδα πριν από τις κάλπες της Κυριακής παρουσιάζει ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. Ο προϊστάμενος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ επιμένει πως η πολιτική κλεψύδρα του κ. Τσίπρα έχει αδειάσει, προβλέποντας
πως κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δε θα εκλεγεί περιφερειάρχης.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθαρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δε θα ασχοληθεί στην τελική ευθεία με τις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύει ο πρωθυπουργός εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού, όπως λέει, μοναδικός στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η λύση των προβλημάτων της κοινωνίας.
«Ο κ. Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πλέον να απαντήσει στις ανάγκες της κοινωνίας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιπαρατίθεται με ένα πολιτικό ταυτόσημο με τα ψέματα, ο οποίος δεν πολιτεύεται με στοιχειωδώς αξιόπιστους όρους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικακός.
Ο κ. Θεοδωρικάκος μάλιστα περιγράφει και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών. «Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών το αποδέχτηκε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος από το βήμα της Βουλής ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις 26 Μαΐου» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων δείχνουν απλώς τάσεις της στιγμής τονίζει ο στενός συνεργάτης του κ.Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι ένα πολύ καθαρό αποτέλεσμα που θα ενισχύει καθοριστικά τη ΝΔ και θα καταγράφει καθαρά την πτωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.
«Η νίκη της ΝΔ είναι νίκη όλων των Ελλήνων. Ακόμη και για τα κότερα, τον Πολάκη, τον Πετσίτη, οι πολίτες θα τιμωρήσουν τον μεταλλαγμένο κύριο Τσίπρα. Για τα ψέματα που έλεγε και επειδή γλείφει εκεί που έφτυνε» επεσήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.