Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Πάτρα:"Ντου" της ΝΟΔΕ και στον Ιατρικό Σύλλογο μετά την "πατάτα" με το Επιμελητήριο! Θέλουν να "φάνε" τη Μαστοράκου

Προηγήθηκαν οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας. Ακολούθησαν αυτές στο Επιμελητήριο Αχαΐας και μπροστά μας έχουμε κάλπη για τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας. Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, όμως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης και οι συν αυτώ, θεωρούν πως η Αννα Μαστοράκου είναι «μη ελεγχόμενη» και επιθυμούν να «ξεμπερδεύουν» και με αυτήν! Όπως έκαναν με επιτυχία στον
Δικηγορικό Σύλλογο και «άδειασαν» τον κατά τα άλλα Τομεάρχη Τάκη Παπαδόπουλο, και φυσικά όπως απέτυχαν παταγωδώς να πράξουν στο Επιμελητήριο Αχαϊας, εκεί όπου ο Πλάτων Μαρλαφέκας… δεν έκανε την χάρη στους οπαδούς το Αδωνη Γεωργιάδη που κυριαρχούν στην τοπική ΝΔ. Στην ΝΟΔΕ Αχαϊας, οι διεργασίες για την εκλογική αναμέτρηση στον Ιατρικό παρακολουθούνται από μέλη και φίλους, αλλά όπως φαίνεται θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Εκτός κι αν παρέμβει η κεντρική διοίκηση.
Πάντως, το κλίμα δεν είναι εύκρατο και ορισμένα μέλη του ιατρικού κόσμου της Πάτρας που ανήκουν στη ΝΔ έχουν σπεύσει να στείλουν τα μηνύματά τους στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στελέχη της ΝΟΔΕ που πρόσκεινται στον κ. Μαζαράκη, αλλά και ο Πρόεδρος προσωπικά έχουν ξεκινήσει «προεόρτιες» προσεγγίσεις σε μέλη του Ιατρικού Συλλόγου που θα επιθυμούσαν ίσως να ηγηθούν της προσπάθειας συγκρότησης ενός αμιγώς κομματικού ψηφοδελτίου. Πληροφορίες του «Κόσμου» αναφέρουν πως ήδη έχουν πλησιάσει και συζητήσει με τον καρδιολόγο Περικλή Νταβλούρο, ανιψιό του πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρου, και τον πρώην βουλευτή της Πολιτικής Ανοιξης και νυν δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Οικονομόπουλο.

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα των «επαφών»! Ξέρουμε όμως ότι ο κ. Μαζαράκης «ανοίγει» την «βεντάλια» και προσπαθεί να βάλει όσους το δυνατόν περισσότερους «κολλητούς» του ή της «επιρροής» του στο «κόλπο» ώστε αμέσως μετά τις γιορτές να έχει στο τσεπάκι του… το όνομα του «εκλεκτού»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.