Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ- Η ύβρις της Φώφη προς τον Κυριάκο και η επιθυμία της για αυτοδυναμία της ΝΔ



Όπως μαθαίνουμε η ατυχέστατη χθεσινή δήλωση της Φώφης Γεννηματά να μιλήσει για υποτακτικούς, αναφερόμενη στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο Βερολίνο, έγινε αφορμή για να γίνουν πάλι μύλος στο ΠΑΣΟΚ.

Η αποστροφή της που εμφανίζει τον πρόεδρο της Ν.Δ ως υποτακτικό του Σόιμπλε πυροδότησε εκρήξεις και εσωκομματικό εμφύλιο.

Μάλιστα κατηγορούν την κυρία Γεννηματά ότι σκοπίμως έκανε τη δήλωση γιατί το μυαλό της το έχει την επομένη των εκλογών.
Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η κυρία Γεννηματά θέλει να διαταράξει τις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ ώστε να μη καταστεί δυνατή μια μετεκλογική συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων και να απαλλαγεί έτσι από όλους εκείνους που σήμερα της φωνάζουν ότι μετεκλογικά και σε περίπτωση ανάγκης εκλογικής συνεργασίας, φυσικός σύμμαχος του ΠΑΣΟΚ είναι η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φέρει την ευθύνη για τη σημερινή κατάντια της χώρας.
Πονηρούλα λοιπόν η Φώφη με… ύστερες σκοτεινές σκέψεις.
Σημειώνουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν δύο πτέρυγες. Εκείνη που θέλει τη μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ της οποίας φέρεται να ηγείται ο ορθολογιστής Ευάγγελος Βενιζέλος και από την άλλη εκείνη που θέλει τη μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ στην οποία κυριαρχούν οι λαϊκιστές, όσοι δηλαδή έχουν ρίζες στο παλιό ΠΑΣΟΚ.
Τι θέλει η Φώφη; Είναι ο άνθρωπος που θέλει ακόμα και πιο πολύ από τον Μητσοτάκη την  αυτοδυναμία της ΝΔ, ώστε να μη βρεθεί σε δίλημμα την επομένη των εκλογών, για το τι πρέπει να πράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.