Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Στη Μεταμόρφωση αύριο ο Κυριάκος- Συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες



Συνεχίζει τις επαφές του με την κοινωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αύριο το πρωί θα περιοδεύσει στη μεταμόρφωση Αττικής, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της περιοχής αλλά και με τους απλούς πολίτες, από
τους οποίους θα ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους.
Από την οδό Πειραιώς, πάντως, παρά το άνοιγμα της ψαλίδας στα ποσοστά με τον ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφονται στις τελευταίες μετρήσεις (στο 16% η διαφορά στην πρόσφατη δημοσκόπηση του ΠαΜακ για τον ΣΚΑΪ), δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν την προσπάθεια για τη διεύρυνση του μεταρρυθμιστικού μετώπου που έχει ξεκινήσει ο κ. Μητσοτάκης.
Σε επίπεδο ρητορικής, οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα στοχεύσουν στη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης, τόσο στα ζητήματα της οικονομίας, όσο και στα εθνικά θέματα, προκειμένου να ενισχύσουν το αίτημα για πολιτική αλλαγή στη χώρα μέσα από εκλογές άμεσα.
Σχετικά με τη διαπραγμάτευση και τη δεύτερη αξιολόγηση, στη Ν.Δ. εκφράζουν έντονη ανησυχία, καθώς θεωρούν ότι είναι αβέβαιη. «Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πολίτες. Εχει αποδειχθεί, μέχρι σήμερα, ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα σε νέα επώδυνα μέτρα», τονίζουν. Παράλληλα στην οδό Πειραιώς εκτιμούν ότι ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πως ο πολιτικός χρόνος του τελειώνει και αντί να διαπραγματεύεται για το καλό της χώρας, επιλέγει να διχάσει τους πολίτες για να στεγανοποιήσει τα εκλογικά κοινά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.