Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΔ: Θρασύς στα ψέματα, δειλός στην αλήθεια, ο Αλέξης Τσίπρας


ΝΔ: Θρασύς στα ψέματα, δειλός στην αλήθεια, ο Αλέξης Τσίπρας

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει η Ν.Δ κατηγορώντας τον για «θράσος» ως προς τις υποσχέσεις για παροχές και για το γεγονός πως συνεχίζει να υποστηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών που απορρίπτει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων καθώς και για «δειλία» ως προς την απάντηση που δεν έδωσε στο ερώτημα που του ετέθη για το αν γνώριζε ή όχι για το γεγονός πως υπήρχαν νεκροί στο Μάτι
το βράδυ της 23ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η Ν.Δ. επισημαίνει σε υψηλούς τόνους ότι τόσο η ομιλία του στο Βελλίδειο όσο και η σημερινή συνέντευξή του απέδειξαν πως θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας έστω και για λίγους μήνες ακόμη αφού από τη μία πλευρά εμφανίσθηκε να υπόσχεται παροχές και φοροελαφρύνσεις τη στιγμή που μετά από δύο αχρείαστα μνημόνια φτωχοποίησε του Έλληνες από την άλλη επιχείρησε να ρίξει ευθύνες για μια ακόμη φορά στις προηγούμενες κυβερνήσεις και να πείσει πως μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει τη χώρα
Επίσης χαρακτηρίζει «θρασύ» τον Πρωθυπουργό για τη στάση που τηρεί στο θέμα των Σκοπίων υπερασπιζόμενος τη συμφωνία κόντρα στη συντριπτική πλειοψηφία του ελλληνικού λαού αλλά και για το γεγονός πως αποφεύγει ενσυνείδητα να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα σχετικά με το αν γνώριζε ή όχι την ύπαρξη νεκρών το βράδυ της 23ης Ιουλίου, όταν ο ίδιος βρέθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.
Στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ. αναφέρει:
«Η χθεσινή αγγαρεία – ομιλία και η σημερινή συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου πρωθυπουργού απέδειξε αυτό που έχουν καταλάβει πια όλοι οι Έλληνες. Ότι θα κάνει και θα πει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα του λίγους ακόμη μήνες. Ο κ. Τσίπρας σήμερα:

Eίχε το θράσος να υποστηρίξει ότι είχε σχέδιο από το 2015, ενώ έφερε δύο αχρείαστα μνημόνια και ζημίωσε την Ελλάδα με περισσότερα από 100 δις ευρώ.

Είχε το θράσος να υποστηρίξει και πάλι τη συμφωνία που παραχωρεί στα Σκόπια «Μακεδονική εθνότητα» και «Μακεδονική γλώσσα», ενώ την απορρίπτει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.

Είχε το θράσος να τάξει φοροελαφρύνσεις, ενώ κατέστρεψε συνειδητά τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες.

Και δεν είχε το θάρρος να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν όλοι οι Έλληνες: Ήξερε ή δεν ήξερε ότι υπήρχαν νεκροί όταν έδινε την τηλεοπτική παράσταση το βράδυ της μεγάλης καταστροφής; 

Σήμερα ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι εκτός από ανίκανος και επικίνδυνος, είναι θρασύς στα ψέματα και δειλός στην αλήθεια»
 Πρέπει να σημειωθεί ότι Η Ν.Δ επιμένει στην τακτική της αποδόμησης του πρωθυπουργού με σημείο αιχμής την έλλειψη αξιοπιστίας του κ.Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον ως απερχόμενο, κυνικό, ανίκανο και επικίνδυνο.
Στην Πειραιώς εδραιωμένη είναι η πεποίθηση πως τόσο κατά τη χθεσινή του ομιλία όσο και με την σημερινή συνέντευξη τύπου, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται  σε πλήρη αποδρομή και σε απόλυτο ιδεολογικό και στρατηγικό αδιέξοδο.
Οι ίδιες πηγές θεωρούν βέβαιο πως  στους μήνες που απομένουν μέχρι την προκήρυξη των εκλογών, ο κ. Τσίπρας θα συνεχίσει στην ίδια τακτική,  βάζοντας  σε κάθε αφορμή το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό. Πηγές της Πειραιώς μάλιστα  επισημαίνουν πως ο κ.Τσίπρας δεν κατέθεσε καμία πειστική πρόταση προς τον ελληνικό λαό από το βήμα της διεθνούς έκθεσης, κάτι που καθιστά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επικίνδυνη για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.