Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Κυριάκος ανακοινώνει το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών- Casting για υποψηφίους βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη



Το μητρώο πολιτικών στελεχών παρουσιάζει στις 12 το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο πλατφόρμες που θα βρίσκονται στο διαδίκτυο. 
Η μία θα αφορά μητρώο πολιτικών στελεχών τα οποία θα επιλεγούν για να καταρτίσουν τα
ανανεωμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Και η άλλη θα αφορά μητρώο πολιτικών στελεχών που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τον κρατικό μηχανισμό.
Στη μεν πρώτη περίπτωση οι πιθανοί υποψήφιοι θα πρέπει να ενταχθούν στο κομματικό δυναμικό της ΝΔ, όπως προβλέπει το καταστατικό αφού οι υποψήφιοι πρέπει να είναι μέλη του κόμματος, στη δε δεύτερη αυτό δεν είναι απαραίτητο αφού στον κρατικό μηχανισμό δεν θα προκριθούν κατ’ ανάγκη κομματικά στελέχη, αλλά πρόσωπα με τις αναγκαίες, κατά περίπτωση, γνώσεις τα οποία όμως ενστερνίζονται το πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ και είναι αποφασισμένα να αγωνιστούν για την εφαρμογή τους.
Και στις δύο πλατφόρμες οι υποψήφιοι θα ανεβάζουν το βιογραφικό τους που θα περιέχει μια σειρά πληροφοριών μέσα από τις απαντήσεις σε ειδικό ερωτηματολόγιο που έχει καταρτιστεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Το μητρώο πολιτικών στελεχών θα παρουσιάσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει το μεσημέρι στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ενώ η συνεργάτιδά του, Ρεββέκα Πιτσίκα, σύμβουλος σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, θα επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες της διαδικασίας.
Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας εκτιμάται ότι θα εκλείψει ο παραγοντισμός και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν απ' ευθείας διάλογο με το κόμμα, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων.
Επίσης είναι μια ασφαλής μέθοδος για διεύρυνση του κόμματος σε επίπεδο στελεχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.