Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Θέλει προσοχή και περίσκεψη όταν πολιτικοί αναφέρονται στον Καραμανλή- Ας μην ακυρώνουν το τελευταίο εθνικό πολιτικό κεφάλαιο της χώρας, με στόχο προσωπικά οφέλη



Αποτελεί κανόνα, όποιος πολιτικός θέλει να «παίξει» δημοσιογραφικά η συνέντευξη που δίνει, να βάλει και ολίγον από Καραμανλή…
Έτσι σήμερα και ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο Mega, αναφέρθηκε και στον Κώστα Καραμανλή, ομολογουμένως, όμως με ιδιαίτερη προσοχή, αφού ο πρώην πρωθυπουργός παίρνει ανάποδες όταν αναφέρονται στον ίδιο χωρίς να έχει καμία ανάμιξη .
Έτσι μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Καμμένου,
όπου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε αφήσει υπονοούμενα ότι για τις αποφάσεις του συμβουλεύετε τον πρώην πρωθυπουργό ή τουλάχιστον τον ενημερώνει, σήμερα ο κ. Καμένος αναφερόμενος στον κ. Καραμανλή είπε τα εξής:
"Τον Κώστα Καραμανλή τον ακούω, τον αγαπώ, τον σέβομαι", είπε για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό προσθέτοντας ότι έχει μια έντιμη σχέση μαζί του και ξεκαθαρίζοντας όμως ότι οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τον κ. Καραμανλή αρχηγό.
Σημείωσε μάλιστα ότι επέμεινε στην πρότασή του προς τον πρώην πρωθυπουργό να αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο αποκάλυψε ότι ο κ. Καραμανλής του ξεκαθάρισε ότι τέτοιο ρόλο δεν έχει επιλέξει να τον έχει.
Σωστά λοιπόν έπραξε σήμερα ο κ. Καμμένος και έθεσε τα πράγματα σε μια ορθή βάση κι ελπίζουμε να καταλάβουν όλοι και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ, και κυρίως όσοι αυτοδιαφημίζονται ως εκφραστές του, ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί «εθνικό πολιτικό κεφάλαιο» και καλό είναι να μη τον εμπλέκουν σε πολιτικά ή εσωκομματικά παιχνίδια.
Δεν είναι δυνατόν για πρόσκαιρο προσωπικό όφελος να αποδυναμώνουν κάποιον που στα μάτια του λαού αποτελεί την τελευταία ελπίδα μέσα στη γενική πολιτική ανικανότητα.
Γι’ αυτό επιμένουμε ότι όποιοι εμπλέκουν στα προσωπικά τους παιχνίδια τον Καραμανλή στην ουσία τον βλάπτουν, βλάπτοντας έμμεσα και την ίδια τη χώρα, αφού αποδυναμώνουν την τελευταία εφεδρεία που υπάρχει στην πολιτική ζωή της χώρας.

rigillis18.blogspot/ Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.