Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Επίθεση Αντώναρου στο στρατόπεδο Μητσοτάκη



Είναι κακό για την παράταξη επιφανή στελέχη να ρίχνουν «λάδι στη φωτιά» της εσωκομματικής αντιπαράθεσης.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον οποίο ορθά στηρίζει ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, δεν πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη τον εσωκομματικό διχασμό του «εμείς και οι άλλοι» για να μπορέσει να κυβερνήσει τη ΝΔ εφόσον εκλεγεί πρόεδρός της. Άλλωστε για να επιτύχει τον στόχο του να γίνει πρωθυπουργός έχει ανάγκη και «εμάς» και τους «άλλους».

Αναγκαζόμαστε να κάνουμε το συγκεκριμένο σχόλιο μετά τα όσα έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος:
“Ευστοχο όπως πάντα το άρθρο του Κώστα Ιορδανίδη στη Κυριακάτικη Καθημερινή για το ποιο είναι το πλειοψηφικό ρεύμα και οι αρχές που το διέπουν διαχρονικά στη Κεντροδεξιά.
Δική μου επισήμανση: Οσοι προσπάθησαν, αγνοώντας τη πραγματικότητα, να λοξοδρομήσουν συνήθως ιδρύοντας μόνοι τους “αποκόμματα” εφαγαν όλοι ανεξαιρέτως τα μούτρα τους.
Προσεχώς περισσότερα….και κυρίως για τους νεοφιλελευθερους που θέλουν να μας πλασαρισθούν ως εκφραστές του μεσαίου χώρου που μέχρι χθες λοιδωρούσαν….αλλά τώρα λιμπίζονται για ψηφοσυλλεκτικούς λόγους…”.
Μα καλά κ. Αντώναρε, σε μια εκλογή ό,τι λέει και πράττει ο καθένας για τους ίδιους λόγους και γίνεται; Την συλλογή ψήφων δεν έχουν στόχο και οι δύο υποψήφιοι;
Αγάντα λοιπόν κύριοι, γιατί στις 11 Ιανουαρίου αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον Τσίπρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Αν θέλουμε…
Rogillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.