Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πέτυχε η επιχείρηση, έγινε το deal, τα έσπασε στον Πλούταρχο ο Πανούλης για τα το χαρεί!!!

Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει... Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Εδώ έκανε γλέντι στην πλατεία Συντάγματος την 25η Μαρτίου, δεν θα άνοιγε το Ποσειδώνιο για την εκλογική του νίκη;
Ο άνθρωπος έκλεισε μια πολύ καλή δουλειά! Βγήκε στις εκλογές (εκεί που όλοι τον είχαν πεθαμένο...) κλείδωσε και τη συνεργασία του πριν καν πάρει εντολή κυβέρνησης ο Αλέξης, τι του έμενε ο ...λουλουδοπόλεμος στα μπουζούκια!
Όχι θα έσκαγε για τα capital kontrols και για τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε ή αυτοκτονούν...
Αλήθεια με τι πλήρωσε; Αλλά τι λέω! Πηγαίνει το μυαλό μου στο πονηρό αμέσως.... τς τς τς...
Θα έβγαλαν από 420 ευρώ οι βουλευτές του...

Και για όνομα.... Με τις συζύγους τους πήγαν...
Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του το site: iefimerida.gr:
"Ηταν η βραδιά της 20ής Σεπτεμβρίου. Το εκλογικό αποτέλεσμα είχε «κλειδώσει», όπως και η συνέχιση της συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Και ο Πάνος Καμμένος ήθελε να το γλεντήσει.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε διάθεση για μπουζούκια και μάλιστα για να ακούσει τον Γιάννη Πλούταρχο. Εγιναν έτσι τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, το Posidonio άνοιξε και η παρέα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πήγε... πρώτο τραπέζι για να γιορτάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Στην παρέα, πέρα από τον κ. Καμμένο ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Νίκος Παππάς μετά της συζύγου του, ο Τέρενς Κουίκ, η Ελενα Κουντουρά και οι γραμματείς του προέδρου των ΑΝΕΛ.
Μάλιστα, κάποια στιγμή όταν είχε ανέβει κατακόρυφα το κέφι, ο κ. Καμμένος πήρε το μικρόφωνο. Ηταν όταν ο Γιάννης Πλούταρχος άρχισε να ερμηνεύει το τραγούδι «Ο άνθρωπός σου», με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αναλαμβάνει να τραγουδήσει και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας ξεκίνησαν τον... λουλουδοπόλεμο."

rigillis18.blogspot/ Η Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.