Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αντώναρος: Να αφήσουν τα ύπουλα μαχαιρώματα με τα στομωμένα μαχαίρια οι σώγαμπροι και αλεξιπτωτιστές



Η προσπάθεια κάποιων σαμαρικών να φέρουν από το "παράθυρο" ξανά τον Σαμαρά ή τη νοοτροπία του στη ΝΔ, έχει προκαλέσει ήδη πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος.
Έχει ενδιαφέρον η άποψη του Ευάγγελου Αντώναρου, όπως την κατέγραψε στο face book. 
Αξίζει να τη διαβάσετε:
 
"Για να μη ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και να βάζουμε στη θέση τους τους κατ' επάγγελμα παραπληροφορητές.
Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Όχι βέβαια. Ηταν τότε που κάποιοι (οχι ένας - ηταν περισσότεροι οι πολιτικοί φωστήρες...) μιλούσαν για "αριστερή παρένθεση" και ροκάνιζαν την επιρροή της μεγάλης κεντροδεξιάς παραταξης που ειχαν οδηγήσει με δική τους ευθύνη σε ιστορικά χαμηλά διατυπώνοντας κρυπτο-ακροδεξιές θέσεις που καμμια θέση δεν έχουν διαχρονικά στο χώρο μας.
Οταν λοιπουν ο τότε πρόεδρος πήρε τη βραδια του δημοψηφισματος της 5ης Ιουλίου να παει (επιτέλους) σπίτι του, ειχαν οδηγήσει τον χώρο στα τάρταρα -- εγώ τον λέω δημοσκοπικό πάτο. Στην έρευνα της Μετρον Ανάλυσις που δημοσιευθηκε στις 10 Ιουλίου στα ΝΕΑ η ΝΔ κατέγραφε εκλογική επιρροη 19,1%. Αυτη την ταλαιπωρημένη απο τα κηρύγματα των ακροδεξιών παραφυάδων παρέλαβε ο Βαγγέλης. (Για να μη πούμε για την ώρα τι αλλό δεν παρελαβε....) Κι αυτη τη ΝΔ καταφερε να αναστυλώσει. Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια και τα ύπουλα μαχαιρώματα με στομωμένα μαχαίρια οι γνωστοί σώγαμπροι και κατα περίσταση αλεξιπτωτιστές".

5 σχόλια:

  1. Η κατάντια του ολετήρα της Ραφήνας δεν είναι ούτε η πλήρης ισοπέδωση της οικονομίας το 2004-2009 ούτε η αδελφοσύνη -εν κρατισμώ- με τους συριζαίους αλλά η ανοχή του να τον εκπροσωπεί ο Αντώναρος, επειδή αυτός δεν έχει θάρρος να απολογηθεί για αυτά που άφησε στη χώρα!!!! Πιο κάτω δεν πάει!


    Υ.Γ.: Θυμάμαι το 2009 μετά την ήττα με το τότε ιστορικό χαμηλό του 32% ενώ επί 5,5 χρόνια κάναμε ελλείμματα και σκορπάγαμε λεφτά ούτε ο Σαμαράς ούτε η Ντόρα ήθελαν να έχουν σχέση με πολιτικούς καρνάβαλους τύπου Αντώναρους. Τότε ο Αντώναρος και οι Καραμανλήδες στήριξαν Σαμαρά γιατί έμοιαζε πιο κρατιστής από την Ντόρα. Μόλις ο Σαμαράς έγινε Πρωθυπουργός και άρχισε να μαζεύει τα ελλείμματα του Καραμανλή τότε έγιναν συριζαίοι και υποστηρικτές του Τσίπρα. Η κατάντια του νεοκαραμανλισμού σε όλο της το μεγαλείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ άδικη την επίθεση της ΠΟΛΑΝ στον αγωνιστή Πρόεδρο. Ο Μεϊμαράκης παρέλαβε την παράταξη μετά από μια συντριπτική ήττα στο δημοψήφισμα και το κόμμα υπό διάλυση. Έχει μόνο λίγους μήνες στην ηγεσία, αλλά κατόρθωσε τουλάχιστο να ανακόψει τη φθορά κι ως βαθμό να συσπειρώσει.
    Ας θυμηθούμε τι έκανε ο Σαμαράς:
    1. Πήρε τη ΝΔ από το 33% και στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση, αφού διέγραψε τα μισά στελέχη πήρε μόλις 19%.
    2. Έχασε με 8,5 μονάδες από το ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλα αυτά παρέμεινε και πάλι στην αρχηγία αν και κανείς Πρόεδρος της ΝΔ δεν έμεινε μετά από την πτώση της κυβέρνησης του.
    Θέλουν τώρα να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης για να έρθουν αυτοί που κατάστρεψαν το κόμμα, που μας έφεραν σε τέτοιο σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν ζήτησε παραίτηση Μειμαράκη.Να αλλάξει γραμμή το κόμμα και να κάνει αντιπολίτευση και να μη γλυφει τον σύριζα ζητάμε.
      Και δεν σεβομαστε ούτε τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς.Δεν έχουμε λόγο.

      Διαγραφή
  3. Μα αυτοί τον έφεραν τον Σαμαρά για να μην πάρει η Ντόρα το κόμμα.Αλλά μετά έπεσε κατακέφαλα το μνημόνιο και τα αστειάκια τελειωσαν.Προς τιμην του ο Σαμαράς αγωνίσθηκε να καλυψει τις ευθύνες Καραμανλή για τη χρεωκοπία που ήταν η επιδιωξη του ΠΑΣΟΚ για να αθωωσει τον εαυτο του.
    Όμως πέρα από αυτό είχαν δημιουργηθεί τετελεσμένα γεγονότα.Άσχετοι τύπου Αντώναρου δεν εκτίμησαν την κάλυψη αυτή και συνέχισαν να παριστάνουν ότι δήθεν μπορούσε να συνεχισθεί η κατάσταση των τεμπέληδων της εύφορης κοιλαδας τότε που οι αγορές δάνειζαν την Ελλάδα χωρις να ρωτάνε με τη βοήθεια των Greek statistics βεβαίως βεβαίως.
    Ο καμμενισμός βασίζεται ακριβώς στην καλλιέργεια του κλίματος αυτού-ότι στο χέρι μας είναι να μην εχουμε μνημονιο,δεν τρεχει τιποτα.Υπονοούμενα για τον "μικρό" - τον τσιπρα ότι θα κανει και θα δειξει,αντιστροφα ημερολόγια πότε θα γίνουν εκλογές να φυγει ο Σαμαράς και νάλθει ο συριζα και βέβαια στη ΝΔ οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλαδας.
    Και η μεγάλη μέρα ήλθε στις 25 Ιανουαρίου.Φευγει ο Σαμαράς και έρχεται ο "μικρός" και βάζει και τον "ευχαριστούμε τους μετανάστες που μας προτιμησαν" πρόεδρο.
    Όλα καλά.Μόνο που πάμε για Grexit.Πανικόβλητοι βγάζουν τον Καραμανλή να ζητησει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.Αλλά ποιος τον ακούει πλέον,ο όχλος έχει πεισθεί ότι για όλα έφταιγε ο Σαμαράς.Και η ώρα της Κρίσεως φθάνει.
    ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ "ΜΙΚΡΟΥ".ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    Αντώναρε είσαι άσχετος.Και εφ όσον έχεις διασυνδέσεις με τη Γερμανία και δεν κατάλαβες ακόμη τι έγινε είσαι διπλά άσχετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς της ΠΟΛΑ ακούτε καλά. Εμείς, παλιά στελέχη της ΝΔ, φύγαμε και δεν πρόκειται να ξαναέρθουμε, όσο ο Σαμαράς μολύνει την παράταξη. Διάβασα τον καλούν οι αυλικοί του στο Antinews, να επιστρέψει να κάνει "νέο το κόμμα". Άμα είναι τόσο καλός, να κάνει νέο κόμμα σαν αυτό που έκανε μια φορά, όταν μας πρόδωσε και μας έριξε στα νύχια του ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.