Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριάκος: Εγώ δεν ζήτησα το χρίσμα κανενός για να είμαι υποψήφιος- Το κόμμα δεν έχει ανάγκη από αντι-Τσίπρα- Οι αντιγραφές δεν θα βοηθήσουν

Την ανάγκη της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας, ακόμη και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα σηματοδοτήσει το νέο και το δυναμικό, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".
ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι πρέπει να δοθεί μια σκληρή και δίκαιη μάχη μεταξύ των υποψηφίων και είπε ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή έσπευσε να δείξει τις προθέσεις του χωρίς διαβουλεύσεις, επαφές, τηλεφωνήματα και συνεννοήσεις.
Σε άλλο σημείο της συνένετυξής του επισήμανε ότι ο ίδιος δεν έχει το χρίσμα κανενός, αφήνοντας σαφείς αιχμές έναντι συνυποψηφίων
του, που ακούγεται ότι αναλώθηκαν ή αναλώνονται σε γύρο τηλεφωνημάτων και επαφών είτε με τον Κώστα Καραμανλή είτε με τον Αντώνη Σαμαρά. Είπε χαρακτηριστικά:  «Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο κανέναν. Ούτε τον Κώστα Καραμανλή, ούτε κανέναν. Το συζήτησα με την σύζυγό μου, την οικογένειά μου και πήρα την απόφαση. Δεν έχω το χρίσμα κανενός», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τους συνυποψηφίους του ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ντιμπέιτ υποψηφίων, ώστε ο καθένας να αναλύσει την πρότασή του και το πρόγραμμά του για την Νέα Δημοκρατία που οραματίζεται. «Μόνο έτσι θα την ευκαιρία ο καθένας που θα ψηφίσει να γνωρίζει ποιο θα είναι το κόμμα και η γραμμή του μετά τις εσωκομματικές εκλογές».
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε "Καλοδεχούμενες όλες οι υποψηφιότητες. Υπάρχει χώρος για όλους, ακόμη και για τον Άδωνι Γεωργιάδη που εκπροσωπεί ένα κομμάτι της δεξιάς της ΝΔ, που η ΝΔ ως κεντροδεξιό κόμμα το χρειάζεται». Διευκρίνισε τέλος, ότι η ΝΔ δεν έχει ανάγκη από «έναν αντι-Τσίπρα. Οι αντιγραφές δεν θα βοηθήσουν το κόμμα».

rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

1 σχόλιο:

  1. Ο κόσμος θέλει μια άλλη Ελλάδα, δεν νοιάζεται για τις ευλογίες κανενός.
    Θέλουμε ένα σχέδιο εξόδου από την ύφεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.