Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μεϊμαράκης κάλεσε τον αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου να σταθεί όρθιος και να στηρίξει την ομάδα

Ένα μήνυμα στήριξης από κάποιον που ποτέ δεν περίμενε ότι θα ελάμβανε έλαβε ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδος Ποδοσφαίρου Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, παρά τον φόρτο της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και την αογοήτευση που ένιωσε, όπως άλλωστε όλοι οι Έλληνες, από την ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής μας Ομάδας στο χθεσινό αγώνα με τη Φινλανδία, από την οποία ηττηθήκαμε με 1-0 και αποκλειστήκαμε οριστικά από το Euro 2016, 
κάλεσε τον διεθνή Ελληνα αμυντικό να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα, μετά την ήττα της Εθνικής

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Sokratis Papastathopoulos

Ευ. Μεϊμαράκης: Αρχηγέ, την ομάδα σου τη στηρίζεις στα δύσκολα. Την Εθνική μας ομάδα, την ομάδα της Πατρίδας μας, τη στηρίζουμε πάντα. Πάμε μπροστά | Βαγγέλης Μεϊμαράκης», γράφει η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Facebook.

Με το μήνυμά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδειξε ότι ξέρει να μάχεται και να αγωνίζεται όταν πιστεύει σε μια ιδέα. Και αυτό το μήνυμα αγώνα θέλησε να περάσει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καλώντας τον όχι μόνο να σταθεί όρθιος αλλά και να στηρίξει την ομάδα του.

rigillis18.blogspot/ ΤΚ9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.