Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογή προέδρου ΝΔ- Η πλάκα δεν έχει πλέον όρια. Ο Άδωνις ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία

Επιτέλους Σωτηρία για τη ΝΔ
Η μέρα που περίμεναν οι νεοδημοκράτες έφτασε.
Η ΝΔ έχει πλέον ελπίδα να αποκτήσει ταυτότητα.
Ο Άδωνις θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ προς μεγάλη τέρψη και χαρά των γελοιογράφων και όλων των ασχολουμένων με το θέαμα και τη διασκέδαση.
Τελικά αυτό το κόμμα βγάζει γέλιο...
Ο Άδωνις ανακοίνωσε μέσω του twitter την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ γράφοντας τα εξής:



"Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας".

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Μάκης Βορίδης δεν θα καταθέσει την υποψηφιότητά του καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τις προηγούμενες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης, δε θα μπορούσαν να είναι και οι δύο υποψήφιοι.

Αυτό σημαίνει ότι ο γνήσιος εκφραστής της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ είναι πλέον ο Άδωνις που παίρνει την πρωτοκαθεδρία από τον θεωρητικό μέχρι σήμερα Μάκη Βορίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άδωνις έχει δώσει ήδη παραγγελία στην σύζυγό του μουσουργό Ευγενία Μανωλίδου  να συγγράψει τον ύμνο υποστήριξής του, ενώ ο αδελφός του ανέλαβε να γράψει τους στίχους με αναφορές στην αρχαία Ελλάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο Γεωργιάδης εκλεγεί αρχηγός θα επιβάλλει σε όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής να προσέρχονται στις συνεδριάσεις με αρχαιοελληνική χλαμίδα.

rigillis18.blogspot/ TK9

12 σχόλια:

  1. Πάντως αν ήταν αυτός Πρωθυπουργός τα ελλείμματα και τα ερείπια του 2004-2009 δεν θα υπήρχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε η ΝΔ θα υπήρχε ούτε η Ελλάδα. Η τρέλα τελικά δεν πάει στα βουνά. Να γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουν οι Συριζαίοι στα εσωκομματικά μας.

      Διαγραφή
    2. Όσο για Άδωνι μόνο η άρση του καμποτάζ και ο ριζικός εξορθολογισμός των δαπανών υγείας που γκάριζαν όλες οι συντεχνίες στην υγεία που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια φτάνουν.

      Αλλά ειλικρινά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί οι συριζαίοι και οι φίλοι τους (ΑΝΕΛ, χωνί, Κουρής, ολυμπία κλπ) βρίζουν Άδωνι και Βορίδη και θέλουν να αναδειχθεί πρόεδρος της ΝΔ καραμανλικός; Για το καλό της ΝΔ;

      Διαγραφή
  2. Ψυχραιμία παιδιά.Είπαμε να ονειρευόμαστε ζωή στον Άρη, αλλά τον Άδωνι πρωθυπουργό; πρωθυπουργό;
    Ο επόμενος ιπτάμενος δίσκος τι ώρα είπαμε περνάει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ έγινε πρωθυπουργός ο Καραμανλής και διέλυσε τη χώρα και εσύ ακόμα τον χειροκροτάς. Ο Άδωνις δεν σου αρέσει; 1000 φορές καλύτερος θα ήταν από τον βούδα της Ραφήνας!!!!

      Διαγραφή
  3. Αδικία για τους μουγγούς να μιλάνε αυτοί που μπορούν να μιλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και όμως ο Άδωνις θα πιάσει σεβαστό ποσοστό. Και πιστεύω ότι θα στηρίξει το Κυριάκο Μητσοτάκη στο σίγουρο β γύρο. Βλέπω σύγκρουση Κυριάκου με Τζιτζικώστα στο β γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για δείτε στο Τουίτερ ποιον λένε να πάνε να ψηφίσουν οι κουμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Άδωνι. Μας κάνουν πλάκα. Τα όσα έχει πει και το τι ζημιά έκανε στη ΝΔ τα θυμάστε ή ο Σαμαράς θυμάται αυτό που τον συμφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άδωνις έκανε ζημιά στη ΝΔ πότε; Όταν το 2009 έλεγε ότι η ΝΔ έχει ξαχαρβαλώσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά; Όταν έκανε κριτική στον Παυλόπουλο που καλωσόριζε λαθρομετανάστες;

      Διαγραφή
    2. Όταν δικαιολογούσε τα προνόμια των βουλευτών, όταν ειρωνεύονταν τους ιατρούς και τους ασθενείς, όταν προκαλούσε με δηλώσεις υπέρ του Τόμσεν. Κατόρθωσε με τη συμπεριφορά του κλάδοι σαν τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς να ψηφίσουν τους αριστερούς. Επιπλέον ήταν στο ΛΑΟΣ που συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ βρίζοντας τη ΝΔ αλλά όταν είδε πως χάνει τη θέση του βουλευτή ήρθε σαν βρεγμένη γάτα. Αυτός είναι ο δεξιός;

      Διαγραφή
    3. Για τα προνόμια των βουλευτών ήταν από τους λίγους που δραστηριοποιήθηκαν να μην πάρουν οι βουλευτές τα αναδρομικά σε αντίθεση με άλλους που τα παίρνουν και το παίζουν αντιμνημονιακοί και φιλολαϊκοί. Καμία πρόκληση δεν είναι οι δηλώσεις υπέρ του Τόμσεν αντίθετα σε μια χώρα γεμάτη λαϊκισμό και αντιμνημονιακές μπαρούφες χρειάζονται τέτοιες δηλώσεις για να ισορροπεί το πράγμα.

      Φαρμανκοποιοί και γιατροί για τις συντεχνίες τους νοιάζονται και μόνο και δεν θέλουν καμία μεταρρύθμιση στο χώρο τους.

      Γιατί σε ενοχλεί που η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ; Το 2004-2009 η ΝΔ σε μπλε ΠΑΣΟΚ δεν είχε μετατραπεί και διέλυσε τη χώρα; Σε ενοχλεί ότι ο Άδωνις έβριζε εκείνη τη ΝΔ; Ο κάθε δεξιός και νοήμων έπρεπε να βρίζει εκείνη τη ΝΔ!!!!!!! Εσύ δεν την έβριζες;

      Ήρθε στη ΝΔ και παραιτήθηκε και από βουλευτής και από Υπουργός (δεν ξέρω ποιος άλλος το έχει κάνει αυτό!) και ήρθε σε μια ΝΔ που από αντιμνημονιακή είχε γίνει μνημονιακή όπως και ο Άδωνις. Και επίσης δε διέθετε κανένα μηχανισμό και σαρώνει από τότε στη Β' Αθηνών.

      Τέλος μιλάει για ιδιωτικοποιήσεις, ανοίγματα επαγγελμάτων και αγορών, αυστηρή πολιτική στη λαθρομετανάστευση και άλλα που εκφράζει η Δεξιά στην Ευρώπη. Αν δεν είναι ο Άδωνις δεξιός, ποιος είναι ο αδέξιος της Ραφήνας;

      Διαγραφή
  6. Εσένα γιατί σε ενοχλεί που τα ψέλνω στο ΠΑΣΟΚ; Βρίζεις τη ΝΔ αλλά για τον Παπανδρέου τσιμουδιά. Είμαι στέλεχος από το 1980 και τους πρασινοφρουρούς τους σιχαίνομαι. Πείραξαν τα στατιστικά για να μας φορτώσουν ένα σωρό μετρά που δεν έχουν σχέση με φιλελευθερισμό. Εκτός αν μου πεις πως ο ΕΝΦΙΑ του Σαμαρά ή το χαράτσι στη ΔΕΗ συμφωνούν με την ιδιοκτησία ή είναι σύμφωνα με την ιδεολογία μας. 'Άλλο θέτω τέρμα στο ρουσφέτι, ενισχύω την ιδιωτική πρωτοβουλία, σύμφωνα με το φιλελευθερισμό, άλλο γδέρνω τον επιχειρηματία και στεγνώνω την αγορά. Το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε ελλείμματα; Mου κάνει εντύπωση που βρίζουν μόνο τον Καραμανλή οι "δεξιοί". Τιμώ και το Μητσοτάκη αλλά κάτι ξενόφερτους τυπάκους, που ήρθαν για να φάνε και το παίζουν δεξιοί ενώ συνεργάστηκαν με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ δεν τους πάω. Όσο γιατί βγαίνει βουλευτής; Λόγω γραμμής από το Σαμαρά. Δε θα βγαίνει πάντως για πολύ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.