Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν χρειάζεται έναν αντι-Τσίπρα αλλά ηγέτη που να εμπνέει- Χρειαζόμαστε αρχηγό νέο στις ιδέες και όχι στην ηλικία

«Ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν αρκεί να είναι νέος. Πρέπει να έχει πολιτική υπόσταση, να εκφράζει συγκεκριμένες θέσεις και να εμπνέει», αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας τη "βροχή" υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του κόμματος.
Και προσθέτει: «Είναι λάθος να μας προσδιορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και απλοϊκή προσέγγιση», συνεχίζει σε ένα ακόμη του tweet του.
Mιλώντας στον "Αnt1" ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως "στη Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να προσδιοριστούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνοντας τον αντί Τσίπρα" και συνέχισε τονίζοντας πως "ένας πολιτικός αρχηγός πρέπει να εμπνέει και να έχει μια πολιτική
υπόσταση".
«Ανάμεσα στη γελοιοποίηση και τις φιλοδοξίες μεσολαβεί μια λεπτή γραμμή» δήλωσε  ο βουλευτής της ΝΔ, σχετικά με τα όσα ακούγονται για την επόμενη μέρα στο κόμμα.
 Σε άλλη συνέντευξή του στο mega προσέθεσε αυτό που έλεγε ο Ευάγγελος Αβέρωφ ότι "οι αρχγοί δεν εκλέγονται δια της υποβολής υποψηφιότητας αλλά από ένα λαϊκό κύμα"
Σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα είπε:
"Πρέπει να κουβεντιάσουμε πολιτικά. Το πρόβλημά μας δεν είναι το πρόσωπο. Είναι βαθύτερο. Έχει σχέση με την εικόνα μας... τη φυσιογνωμία μας... Αν θέλουμε να ανανεωθούμε πρέπει να δούμε το πρόβλημα σε βάθος και πλάτος... Χρειαζόμαστε αρχηγό νέο στις ιδέες και όχι στην ηλικία.... Φανταζόμαστε έναν καβαλάρη πάνω σε λευκό άλογο που θα δώσει λύσεις. Μα αν το κόμμα γύρω- γύρω δεν έχει ανανεωθεί τότε ο καβαλάρης θα πέσει στις παγίδες...".

rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.