Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Θεόδωρος Κασσίμης: Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου αντιπροσωπεύει μόλις το 19,7% των Ελλήνων

Σε συνέχεια της επισήμανσης ότι η κυβέρνηση Δεύτερη Φορά Αριστερά των Τσίπρα - Καμμένου, έχει τη μικρότερη νομιμοποίηση που είχε ποτέ ελληνική κυβέρνηση, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Κασσίμης σημείωσε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ότι η νέα κυβέρνηση αντιπροσωπεύει μόλις το 19,7% των Ελλήνων.
Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:


"Το 19,7% των Ελλήνων ψηφοφόρων αποφάσισαν σήμερα ότι τους τελευταίους 7 μήνες είχαμε μία πολύ καλή κυβέρνηση και γιαυτό ανέθεσε στους ίδιους (Τσίπρα-Καμμένο) να αναλάβουν τις τύχες της χώρας. Φυσικά αποδέχομαι το αποτέλεσμα μιάς δημοκρατικής εκλογής. Θέλω όμως να επισημάνω ότι ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία ή έχουν παρανοήσει το νόημα της. Στις δημοκρατίες υποτασσόμεθα όλοι στην απόφαση της πλειοψηφίας. Δυστυχώς το 45% των πολιτών πίστευαν ότι η συμμετοχή τους στις εκλογές δεν ήταν υποχρέωση αλλά "χαλαρό δικαίωμα", με αποτέλεσμα να απόσχουν και το 19,7 του συνόλου των ψηφοφόρων να δώσει την νεα κυβέρνηση της χώρας, για τα επόμενα 4 χρόνια.
Θα παρακαλούσα να μην ακούσω παράπονα, στο επόμενο διάστημα, από εκείνους οι οποίοι απείχαν στις εκλογές, ούτε από εκείνους που ψήφισαν Τσίπρα-Καμμένο. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι (ότι κι άν ψήφισε ο καθένας μας) θα βρούμε τον δημοκρατικό τρόπο να πορευτούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.