Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Άρχισε επαφές ο Καλαματιανός επιχειρώντας να ελέγξει τις διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ- Συνάντηση Σαμαρά με Παπαμιμίκο



Τελικά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει να μη καθίσει ανάσκελα στο σπίτι του και να κοιτάζει το ταβάνι…

Άρχισε ήδη επαφές με τους ανθρώπους του στο κόμμα. Γιατί ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, εκλεγμένος από τον Σαμαρά, μπορεί κατά καιρούς να άφηνε τις αιχμές του αλλά ήταν σε απόλυτη συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ.

Επί των ημερών του δε το κόμμα στην κυριολεξία αποσυντέθηκε. Και αυτήν την… επιτυχία του την αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι…


Χθες λοιπόν ο κ. Σαμαράς κάλεσε τον κ. Παπαμιμίκος για ένα καφεδάκι στο Χίλτον για να του δώσει οδηγίες, μιας και τυπικά είναι ο αρμόδιος για να κινήσει τις διαδικασίες για τη διαδοχή στη ΝΔ. Και –θυμηθείτε το- η διαδοχή ενδιαφέρει πολύ τον κ. Σαμαρά… Δεν λέμε κατ’ ανάγκη ότι τον ενδιαφέρει για τον εαυτό του, αν και κάτι τέτοιο δεν το έχει αποκλείσει, αλλά σίγουρα θέλει να έχει λόγο επί του προσώπου που θα τον διαδεχθεί.

Βέβαια δεν έχει συνειδητοποιήσει κάτι απλό, τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και άλλα στελέχη της ΝΔ. Ότι για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαδοχής από τον Γραμματέα πρέπει να δώσει εντολή ο πρόεδρος. Και πρόεδρος αυτή τη στιγμή στη ΝΔ είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος, ως λαϊκός τύπος, γνωρίζει πολύ καλά τις ελληνικές παροιμίες και ειδικά εκείνη που λέει «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού»!!!

Rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.