Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η ζωή πετάει το γάντι στον Τσίπρα- Δηλώνει παρών γιατί έτσι λέει θα είναι πιο χρήσιμη στο λαό υποννοώντας ότι οι δρόμοι της με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίζουν...


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πέταξε το «γάντι» στον πρωθυπουργό για τον οποίο είπε σαφώς ότι εκβιάζεται από τους δανειστές, υπονοώντας ότι ο κ.Τσίπρας υποκύπτει στους εκβιασμούς.
Την θεσμική ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία την αναλαμβάνω δηλώνοντας παρούσα
Κάλεσε τους βουλευτές και λαό να κάνουν χρήση του άρθρου 120 (παλιό 114) και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα, που όπως υποστήριξε η κυρία Κωνσταντοπούλου, σήμερα καταλύεται μέσω των εκβιασμών των δανειστών. Χαρακτήρισε μάλιστα την απόπειρα
επιβολής μέτρων από την πλευρά των δανειστών ως βίαιη προσπάθεια κατάλυσης του Συντάγματος.
Κλείνοντας υποστήριξε ότι με το παρόν θα είναι πιο χρήσιμη για το λαό και το μέλλον των εξελίξεων, υποδηλώνοντας σαφώς ότι με τη σημερινή διαφοροποίησή της  ανοίγει το δρόμο για το δικό της πολιτικό μέλλον που από ό,τι δείχνουν όλα θα είναι διαφορετικό από εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά από όσα είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου πολιτικοί παρατηρητές διερωτώνοντο πώς είναι δυνατόν να ξανακαθίσει στην έδρα της Προέδρου της Βουλής, ιδιαίτερα όταν έλθουν στην Ολομέλεια οι εφαρμοστικοί νόμοι.
Τέλος σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ο πρωθυπουργός απουσίαζε.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.