Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΒΑΤΡΑΧΟΜΥΟΜΑΧΙΕΣ


Διαβάστε τώρα τη συνέχεια και βγάλτε συμπέρασμα.
--- Ο μέγας πολιτικος ηγέτης Ζιγδαντωνάκης βάζει το άλλο αστροπελέκι το Μιχελάκη, να δηλώσει ότι ο Φιγιόν δεν έθεσε ως προαπαιτούμενο τη συναίνεση της Ν.Δ. στο μεσοπρόθεσμο, αλλά η δήλωσή του είναι ευχετικού χαρακτήρα.. Μεγάλε μόνος σου το σκέφτηκες αυτό, ή σου το έδωσαν σκονάκι;

--- Το ακούνε οι Βρυξελλιώτες, τα παίρνουν στο κρανίο και αυτήν την ώρα τον δερνουν τον Αντιμνημονομάχο μετά μουσικής απειλώντας τον ότι θα τον διαγράψουν από το ΕΛΚ.

---- Στην Αθήνα, οι βουλευτές της Ν.Δ. λαμβάνουν τα μηνύματα από τας Ευρώπας , συνειδητοποιούν ότι η περιοδεία του Ζιγδαντωνάκη εξελίσσεται σε νέα «Μικρασιατική καταστροφή» και γίνεται στη Βουλή το έλα να δείς.

--- Πριν από λίγο ο πολύς Τασούλας , είχε μαζέψει στο περιστύλιο δεκαπέντε βουλευτές και προσπαθούσε να τους καθησυχάσει.

---- Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κάνουν καζούρα στους ζαλισμένους και αιφνιδιασμένους γαλάζιους εθνοπατέρες, τονίζοντάς τους ότι «από εδώ και πέρα δεν συνομιλούμε με τα άκρα».

---- Ο Καραμανλής διαρρέει για πολλοστή φορά πόσο έξαλλος είναι με το Ζιγδαντώνη, αυτή τη φορά διότι διέλυσε τον άξονα συνεργασίας με τον Σαρκοζί!

Το καλύτερο το αφήνω για το τελος: Γυρίνος πολιτικής οικογενείας, έλεγε για τον Ζιγδαντώνη δυνατά στο περιστύλιο:
« τι την ήθελε την περιοδεία ο «φαήλακας» στους εταίρους αφού το ξέρει ότι δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό».

Να διακινδυνεύσω μια πρόβλεψη; Στο επόμενο ταξίδι του ο Σαματάς θα μαζέψει το παπαδαριό και θα ανεμίζουν αλλαλάζοντας τα μαύρα ράσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών προκαλώντας την ίδια φρίκη με το 1992, τότε που το ξανάκανε για το Μακεδονικό.  Έτσι για να θυμίσει και πάλι πόσο σκοταδιστής και φονταμενταλιστής είναι , όταν αποφασίζει να βγει μπροστά καπηλευόμενος πατριωτικά ιερά και όσια και το κυριότερο τον φόβο και την ανάγκη της κοινωνίας...

                           Η ΦΩΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.