Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΩΝΙΟΝ

Ζιγδαντωνάκη γλυκό μου σε φτύνουν, δεν είναι βροχερός ο καιρός στην Ευρώπη. Σε έφτυσε και σε κλώτσησε ο Φιγιόν, τώρα σου λένε μαζέψου γιατί θα σε διαγράψουμε και από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Είναι τέτοιος κόλαφος η περιοδεία Σαμαρά στην Ευρώπη που δεν έχει προηγούμενο. Τέτοιος διασυρμός Έλληνα πολιτικού δεν έχει απαντηθεί ποτέ στα ευρωπαϊκά χρονικά.
Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά.
Ο Ζιγδαντώνης μάζεψε τα χαρτάκια του Ζαππείου 2 και πήγε μετά από ένα χρόνο που παρακαλούσε το Φιγιόν να τον δεχθεί στο Παρίσι.
Πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου  Ματινιόν και νόμιζε ο φουκαράς ότι ο επιμένων  νικά.
 Όμως ο Γάλλος πρωθυπουργός δεν είχε καμία επί της ουσίας πρόθεση να τον συναντήσει. Απλώς οι δανειστές μας από τις Βρυξέλλες, είχαν επισημάνει στον Φρανσουά Φιγιόν να τον καλέσει και να του συστήσει να αφήσει τις ... «φαηλακίες» και να σοβαρευτεί.
Πήγε λοιπον ο Ζιγδαντώνης, κουνούσε νευρικά τα χαρτάκια του,   άκουσε τα...γαλλικά του και βγήκε να κάνει δηλώσεις...
Και επειδή είναι και αυτός και το «φαηλακισμένο» επιτελείο του απρόσεχτοι, διέλαθε της προσοχής τους ότι ο αμφιτρύωνάς τους, ούτε σε φωτογράφο, ούτε σε κάμερα είχε επιτρέψει να απαθανατίσει το γεγονός. Ξεροσφύρι βγήκε η επίσκεψη...
Και έκανε ο έρμος πάνω στο γρασίδι δηλώσεις,  επιμένοντας στις ...γνωστές «φαηλακίες» που λέει και εντός Ελλάδος...
Του ρίχνει και μια χεστήρια δήλωση ο Φιγιόν στη συνέχεια τον  αποτελειώνει και τον στέλνει για τα περαιτέρω στις Βρυξέλλες...

                                          Η ΦΩΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.