Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μπιφτέκια Χασάν


Διαβάζουμε στο site parapolitika,ότι οι θαμώνες του γνωστού καταστήματος κεμπάπ «Μπαϊρακτάρης», στο Μοναστηράκι, αποδοκίμασαν τον εκλεκτό του προέδρου Αντώνη, Κώστα Τζαβάρα.
Διαβάζουμε ότι «αφού κάθισε με την παρέα του σε ένα τραπέζι και παρήγγειλε, μια ομάδα νεαρών του επιτέθηκε φραστικά, φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών, προκαλώντας έτσι αναστάτωση στην περιοχή. Ο κ. Τζαβάρας προσπάθησε να τους ηρεμήσει, χωρίς όμως να καταφέρει τίποτα. Τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει, χωρίς να έχει καταφέρει να φάει μια μπουκιά κεμπάμπ...».
Ψάξαμε να μάθουμε τι ακριβώς έγινε και θαμώνας μας πληροφόρησε ότι η ομάδα νεαρών δεν του επετέθη φραστικά, αλλά με …μπιφτέκια.
 Αποδοκιμαστέα η πράξη. Δεν παίζεις με τον πόνο και την πείνα του άλλου, όταν μάλιστα έρχεται από πολύωρη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής. Και εν πάση περιπτώσει δεν φταίει ο Τζαβάρας αν κάποιοι έτρωγαν με «χρυσά κουτάλια». Θα μου πείτε την εποχή που έτρωγαν ο Τζαβάρας ήταν στο ΠΑΣΟΚ… Βρε όπου κι αν ήταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να σηκώσει μόνος αυτός τις αμαρτίες και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, άσχετα αν υπηρέτησε και τα δύο κόμματα.

Χ.Ψ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.