Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

"Κομμένος" από παντού ο Σταϊκούρας


Την είδηση την  δημοσίευσε το site parapolitika και την μεταφέρουμε όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε:
«Όσοι ξέρουν καλά την γαλάζια ανθρωπογεωγραφία κάθε άλλο παρά εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι ο Χ. Σταϊκούρας δεν συμμετείχε σε καμία από τις κρίσιμες συσκέψεις για την Οικονομία, στις οποίες αποφασίστηκε εν πολλοίς η στάση που κράτησζε ο Αντώνης Σαμαράς τόσο στην διάρκεια του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, όσο και μετά απ' αυτό. Είναι, δε, κοινό μυστικό, πως τις αρμοδιότητές του έχουν μοιραστεί στους Μηταράκη, Βρούτση και Λαζαρίδη, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε πρώτο το parapolitika.gr, αναλαμβάνει και επικοινωνιακό ρόλο πυκνώνοντας τις εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης. "Ο Σαμαράς του έχει αφήσει ένα ξεροκόμματο", έλεγε σήμερα σε "γαλάζιο" πηγαδάκι της πλατείας Κολωνακίου στέλεχος της Συγγρού σε "γαλάζιο" βουλευτή.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή να περιοριστούν οι δημόσιες δηλώσεις του Σταϊκούρα, ενώ όποτε ο τελευταίος θα βγαίνει στα media θα συζητά πρώτα με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη. Βλέπετε το παιδί έχει μεγάλη έφεση στις γκάφες».

Από την είδηση προκύπτουν τα εξής:
1.      Το αυτονόητο ότι τζάμπα ξοδεύθηκε ο μπαμπάς Κώστας και ο Χρήστος όχι μόνο δεν είναι νούμερο δύο στη ΝΝΔ-Δ21, αλλά η ομάδα Σαμαρά θα τον καταστήσει απλώς …νούμερο!!!
2.      Ο εκλεγμένος (Βουλευτής) Σταϊκούρας για να πει τη γνώμη του πρέπει να ζητήσει άδεια από τον εξωθεσμικό σύμβουλο του κ.Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη (πρόκειται γι’ αυτόν που καλούσε ο αμερικανός πρέσβυς στο γραφείο του -σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα Wikileaks- και μετέφερε τη «γραμμή» των αμερικανικών  απαιτήσεων στα αμερικανάκια της ελληνικής βουλής).
3.      Ο κ. Λαζαρίδης είναι εμφανές ότι αναλαμβάνει ρόλο και στην επικοινωνία, που σημαίνει ότι ο πολύς κ. Μιχελάκης περιορίζεται. Ο λόγος; Πρώτον η αδυναμία του να περάσει τα μηνύματα που θέλει ο αρχηγός Αντώνης. Και δεύτερον ο αρχηγός θεωρεί ότι έχει κι αυτός ευθύνη για την αποτυχία της περιοδείας του στην Κρήτη. Να επισημάνω ότι επί τρεις μέρες η τηλεόραση δεν έδειξε ούτε ένα ανοικτό πλάνο. Και αυτό για όσους ξέρουν από τηλεόραση σημαίνει ότι πέρα του αρχηγού Αντώνη και της τραλαλά ακολουθίας του Όλγας – Άκη, υπήρχε το απόλυτο χάος. Δηλαδή, ούτε ψυχή τσακιστή.
Εμείς του το είπαμε, αλλά αυτός δεν άκουγε: «Πού πας ρε καραμήτροοοο;»

                                 ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.