Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Βύρωνας: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το δημαρχείο ώστε να μη μιλήσει ο Τάκης Θεοδωρικάκος -Πυρά ΝΔ και Θεοδωρικάκου: «Ντροπή οι μεθοδεύσεις του δημάρχου»

Με μια αυστηρή ανακοίνωση, η ΝΔ εγκαλεί τον δήμαρχο Βύρωνα ότι επέτρεψε την κατάληψη του δημαρχείου για να μη μιλήσει σε εκδήλωση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ΝΔ τονίζει πως αρχικά ο δήμαρχος κ. Κατωπόδης είχε συμφωνήσει να παραχωρηθεί ο χώρος, για να προσθέσει: «Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα

πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου. Η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του Δημάρχου».

Κανονικά συνεχίστηκε η εκδήλωση σε άλλο χώρο στην περιοχή του Βύρωνα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του ».

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η ομάδα αντιεξουσιαστών που κατέλαβε το δημαρχείο Βύρωνα ανέβασε βίντεο, δηλώνοντας ότι στόχος τους είναι να ματαιώσουν την εκδήλωση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Στους αστυνομικούς δήλωσαν, δε, ότι δεν θα αποχωρήσουν, αν δεν ματαιωθεί η εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.