Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Η απάντηση της Μαρέβας στους υπαινιγμούς του κ. Κ. Μπάρκα

Image result for μαρέβαΌπως φαίνεται η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και απάντησε μέσω Τwitter σε σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος με υπερβάλοντα ζήλο άφησε αιχμές για την συνεργασία της εταιρείας της με την Λυρική Σκηνή.
Έγραψε ο κ. Μπάρκας: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού;
2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;»
Η απάντηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ήταν άμεση: «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Μετά την απάντηση της κυρίας Γκραμπόφσκι, ο Κώστας Μπάρκας απολογήθηκε ότι... δεν το γνώριζε. 

«Κυρία @MarevaGrabowski σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση κ την ενημερωση. Δεν το γνώριζα, αυτός ήταν κ ο λόγος που έγραψα σε παρένθεση αν είναι αλήθεια», έγραψε ο βουλευτής.
Πάντως εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν και άσχημα να έντυνε και τους εργαζόμενους στο Εθνικό Θέατρο! Εδώ κοτζάμ Ράνια της Ιορδανίας ντύνεται στης Μαρέβας γιατί είναι κακό να ντύνονται (εάν τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες) και οι Έλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.