Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Θα δούμε την Άννα Διαμαντοπούλου στον προεδρικό θώκο;


Image result for αννα διαμαντοπουλουΤο αλιεύσαμε από το europost.gr όπου σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες η πρώην υπουργός του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ κα Άννα Διαμαντοπούλου είναι η επικρατέστερη για να προταθεί από το κόμμα της ΝΔ ως υποψηφία για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.... Τώρα εμείς αναγράφουμε την είδηση και ο ...Θεός βοηθός!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το στενό προσωπικό του επιτελείο, έχουν καταλήξει – καταρχήν – στο όνομα της κας Διαμαντοπούλου, θεωρώντας ότι κάτω από τις υφιστάμενες συνθήκες θα αποτελέσει την βέλτιστη λύση. Τώρα ποιές είναι οι υφιστάμενες συνθήκες, το προσωπικό επιτελείο του πρωθυπουργού τις ξέρει...
Σύμφωνα πάντα με το άρθρο ο κ. Μητσοτάκης διατηρεί σχέσεις προσωπικής φιλίας με την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, η οποία – εδώ και χρόνια – έχει διακόψει τις επαφές της με το κόμμα από το οποίο προέρχεται και δεν έχει κρύψει από τους στενούς συνεργάτες της ότι προσβλέπει προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ.
Βεβαίως, στο τραπέζι των μυστικών συσκέψεων υπάρχουν κι άλλα ονόματα, με μεγάλο ειδικό πολιτικό βάρος, που έχουν απήχηση στον Ελληνικό λαό.
Μεταξύ αυτών, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παν. Πικραμμένος, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Η κάθε μία από αυτές τις προσωπικότητες έχει πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα, που δυσχεραίνουν εξαιρετικά τις τελικές αποφάσεις οι οποίες θα οριστικοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2019.
Επί του παρόντος, όμως, η περίπτωση της κας Διαμαντοπούλου αναδεικνύεται ως η επικρατέστερη, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κατευθύνεται σταθερά προς την προοπτική αυτή....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.