Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Του.... στοιχήματος...

Image result for πολάκηςΜαθαίνουμε ότι ο πολύς κ. Πολάκης προκάλεσε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής που συζητείται το νομοσχέδιο για το λεγόμενο «Επιτελικό Κράτος» (εμένα γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο τίτλος δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα, ίσως γιατί παραπέμπει σε… καθεστώτα), τον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, για την επιτυχία του νομοσχεδίου σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή του, με στοίχημα.
Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κ. Πολάκη για το πώς στήθηκε το πελατειακό κράτος από την δεκαετία του ’50 για να καταλήξει λέγοντας ότι υπάρχει τέτοια σύγχυση με τις αρμοδιότητες στο νομοσχέδιο που δεν θα βγει άκρη. «Καλά ξεμπερδέματα
Υπουργέ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.
Στην απάντησή του ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι συμφωνεί σε πολλά με την περιγραφή του κ. Πολάκη για το πελατειακό κράτος , για το θέμα των αρμοδιοτήτων ωστόσο εκτίμησε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα διαψευσθεί.
«Πάμε στοίχημα;» αντέτεινε ο κ Πολάκης. Και φυσικά εκεί που όλοι περίμεναν από έναν… σοβαρό υπουργό να απαντήσει ότι τα ζητήματα της λειτουργία του κράτους δεν μπαίνουν στο τζόγο, ο άπειρος κοινοβουλευτικά κ. Γεραπετρίτης απάντησε: «Δεν μου αρέσει να βάζω στοιχήματα αλλά μαζί σας θα βάλω ένα ότι δεν θα δικαιωθείτε. Αρκεί το στοίχημα να είναι ένα φαγητό μαζί σας».
Να δούμε τον κ. καθηγητή να συντρώγει με τον… «εξωαποδώ», για τη ΝΔ, Παύλο Πολάκη και τι στον κόσμο. Αν και σημαντικότερο είναι να ακούσουμε τι θα συζητήσουν οι δύο πολιτικοί….
Μήπως αγαπητέ Κυριάκο πρέπει να συμμαζέψεις μερικούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.