Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μπράβο στον Κώστα Καραμανλή, που δεν δίστασε να διορθώσει το λάθος του

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Χθες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έδωσε μία εξαιρετική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στον Άρη Πορτοσάλτε όπου απέδειξε ότι ήταν ενήμερος για όλα όσα συζήτησε τόσο με τον Άρη Πορτοσάλτε, αλλά και σε όσα ρωτούσαν οι ακροατές.
Σήμερα μία μέρα μετά απέδειξε ότι δεν πιστεύει ότι έχει το αλάθητο του Πάπα και διορθώνοντας την ...παρασπονδία του έγραψε στο fb του:
"Χτες, μιλώντας για όσους, χωρίς να δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επιλέγουν να μην πληρώνουν εισιτήριο, είπα ότι πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος. Προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν «αποβράσματα» είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου.
Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο είναι «απόβρασμα», ούτε ότι πρέπει να νιώθει έτσι.

Πιστεύω όμως ότι το να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι στο χέρι της κοινωνίας μας. Το να μπορείς να πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να μπαίνεις τζάμπα, είναι μια συμπεριφορά που βλάπτει την κοινωνία μας και τελικά κι εσένα τον ίδιον. Αυτό πιστεύω κι αυτό θέλω να βοηθήσουμε να καταλάβουν όλοι οι συμπολίτες μας. Αν το πετύχουμε, θα είναι πολύ σημαντικότερο από οποιαδήποτε κατασταλτική πολιτική.".
Συμφωνώντας με τον κύριο Υπουργό να πούμε ότι τους τζαμπατζήδες τους πληρώνουμε όλοι και μπορεί όπως ισχυρίζονται πολλοί να είναι -και είναι- ακριβό το εισιτήριο του ΜΕΤΡΟ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε... Δηλαδή οι υπόλοιποι που το πληρώνουμε τι είμαστε; ή για εμάς είναι φτηνό...
Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι πιάστηκαν από την ... παρασπονδία του Υπουργού και αποσιώπησαν όσα είπε για τις καθυστερήσεις των τρένων, για τα τρένα που δεν έχουν επιδιορθωθεί, για τις λάθος άδειες, για το πόση ώρα κάνει να φτάσει ένα τρένο κλπ... 
Ή ίσως να φταίει το ότι αναφέρθηκε στο περίφημο τμήμα του δρόμου Πάτρα Πύργος, που κοντεύει να γίνει σαν το γεφύρι της Άρτας με τα καμώματα του Καλογρίτσα και του ΣΥΡΙΖΑ;
Όπως και να το κάνουμε όμως κύριοι με τις μικροπολιτικές δεν διορθώνεται το κακό που έχετε κάνει τόσα χρόνια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.