Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Επικίνδυνος ο υπ. Παιδείας κ. Γαβρόγλου. Προτρέπει σε παρανομία τους φοιτητές!!!


Ποιος είναι ο Κώστας Γαβρόγλου που πήρε τη θέση του Νίκου Φίλη



Οι παλαιότερες δηλώσεις Γαβρόγλου για την ανάγκη ύπαρξης ενός «ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος», αλλά και οι πρόσφατες για την ανάγκη να περιφρουρήσουν οι φοιτητές την ομαλότητα στα Πανεπιστήμια  και η προτροπή για ανακατάληψη των γραφείων που έχουν καταλάβει οι πάσης μορφής αντιεξουσιαστές, είναι φαινόμενα
πρωτόγνωρα σε δημοκρατίες.
Ο κ. Γαβρόγλου, ο οποίος φέρει την θεσμική ιδιότητα του υπουργού Παιδείας,  στην πράξη προτρέπει τους φοιτητές να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, μιας και ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν μπορούν να τν εφαρμόσουν.
Το γεγονός ότι ο κ. Γαβρόγλου υπηρετεί τις θετικές επιστήμες και δεν είναι νομικός δεν του παρέχει καμία δικαιολογία για το ότι αγνοεί (;) ότι στην Ελλάδα το άρθρο 331 του Ποινικού Κώδικα απαγορεύει την αυτοδικία και μάλιστα προβλέπει ποινές  έως έξι μήνες και χρηματικά πρόστιμα έως 3.000 ευρώ.
Ο κ. Γαβρόγλου έχει τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση για να διασφαλίζει τη νομιμότητα και να δημιουργεί συνθήκες που εξασφαλίζουν το δικαίωμα της γνώσης και της εκπαίδευσης σε όλα τα ελληνόπουλα. Δεν τοποθετήθηκε στη θέση του υπουργού Παιδείας για να παρακινεί σε αυτοδικία, δηλαδή σε παρανομία, με ό,τι κινδύνους περικλείει μια τέτοια πράξη.
 

1 σχόλιο:

  1. Ο κ Υπουργός έχασε τον ρόλο του οι αποφάσεις του οδηγούν την παιδεία σε αποδιοργάνωση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.