Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά

Τ. Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές αν πάρει κανείς στα σοβαρά τον Πάνο Καμμένο» τόνισε τη Δευτέρα ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει πλειοψηφία στη Βουλή για να προωθήσει μια συμφωνία σε ένα σημαντικό για εκείνη εθνικό
θέμα. Έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τότε… Εκτιμώ ότι δεν υπάρχουν 151 πρόθυμοι για να ψηφίσουν ένα εθνικό λάθος» σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με το στέλεχος της ΝΔ, η καθυστέρηση της εκλογικής αναμέτρησης απλώς θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη συντριβή της κυβέρνησης. Πρόκειται, σημείωσε, για κυβέρνηση πολύ μικρής μειοψηφίας δε χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά» εκτίμησε.
«Τα 3,5 χρόνια Τσίπρα – Καμμένου είναι χαμένα χρόνια, μας πήγαν πίσω, η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή» επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Τα προβλήματα παραμένουν, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το τεράστιο βάρος» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.