Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Στην Κυλλήνη βρίσκονται ακόμη οι δύο Τούρκοι και... πίνουν καφέ!!!
Ναυτικοί είναι οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν πριν από µερικές ηµέρες στην Κυλλήνη και βρίσκονται ακόµη εκεί. Κυκλοφορούν στο Λιµάνι για τα ψώνια τους και πάνε για καφέ στα µαγαζιά του Λιµανιού, κοντά στο ιστιοφόρο τους. 

Οι δύο άνδρες προσέγγισαν αρχικά στις 12
Απριλίου µε σκάφος το λιµάνι της Ζακύνθου και στις 17 Απριλίου ταξίδεψαν στην Κυλλήνη, όπου υπεβλήθησαν σε έλεγχο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν µπει στη χώρα τηρώντας τις νόµιµες διαδικασίες και συνελήφθησαν από το Λιµενικό.

Στις 26 Απριλίου παραδόθηκαν στους αστυνοµικούς του Τµήµατος Λεχαινών και σχηµατίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράνοµη είσοδο στη χώρα. Οι δύο Τούρκοι στη συνέχεια κατέθεσαν προσφυγή στο ∆ιοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι κάτι που έγινε, καθώς δήλωσαν ως τόπο κατοικίας τους την έδρα του τουρκικού προξενείου στην Αθήνα.

Υπενθυµίζεται ότι ο υπουργός ∆ικαιοσύνης αναφέρθηκε σε αυτή την υπόθεση µιλώντας στη Βουλή θέλοντας να επισηµάνει τη διαφορετική στάση που κρατάει η Ελλάδα, µε αφορµή άλλωστε και το πρόσφατο περιστατικό µε τον Τούρκο δηµοτικό υπάλληλο που µπήκε στην ελληνική επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου