Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Μόνο με ΜΑΤ περιοδεύει ο Τσίπρας



Πηγή: εφημερίδα ΕΣΤΙΑ (απόσπασμα)
ΑΥΤΟ πού φοβόταν το  Μέγαρο Μαξίμου συνέβη χθές  το βράδυ στην Λάρισα όπου εχρειάσθη να αποκλεισθεί ολόκληρη περιοχή προκειμένου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να  εκφωνήσει την  ομιλία του στο  πλαίσιο των
εργασιών του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου.
Δυνάμεις των ΜΑΤ εμπόδισαν τους διαδηλωτές να  προσεγγίσουν το  κεντρικό ξενοδοχείο για  να  μην  χαλάσει ή φιέστα πού του είχε ετοιμάσει το  Μαξίμου παρουσία του μισού Υπουργικού Συμβουλίου.
Αυτό πού συνέβη στο  πρώτο Συνέδριο στην  Κοζάνη προπηλακισμοί και τραυματισμοί διαδηλωτών φαίνεται ότι γίνεται συνήθεια για τον κ. Τσιπρα ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει προκληθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για  το  αν μπορεί να περπατήσει χωρίς αστυνομική συνοδεία στους  δρόμους.
 Η διαφορά των δύο πολιτικών είναι εμφανής καθώς ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία στις πρόσφατες επισκέψεις του ανά την Ελλάδα να καθίσει στα καφενεία και στα  κέντρα που συχνάζουν οι νέοι να  συνομιλήσει με  απλούς πολίτες ακόμη και να βγάλει selfies μαζί τους.
 Αντιθέτως ο κ Τσίπρας μετά τις περιβόητες περιηγήσεις στον Εθνικό Κήπο μαζί με τον Βαρουφάκη και άλλους συνεργάτες του στις αρχές του 2015 αποφεύγει τις  κακοτοπιές επιλέγοντας την  ασφάλεια των κλειστών χώρων.
 Δεν μπορεί να  ξεχάσει κανείς ότι ακόμη και στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στην Θεσσαλονίκη ορισμένες φορές εισέρχεται από την  πίσω πόρτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.