Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Οργώνει τη Βόρεια Ελλάδα η ΝΔ



Με 16 εκδηλώσεις στους 14 νομούς της Β. Ελλάδος, πλην της Θεσσαλονίκης και περισσότερες από 230 επισκέψεις κλιμακίων η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να οργώσει τη Βόρεια Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 8/9 και ολοκληρώνονται με την άφιξη του Προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη μετά από μία εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκια της Νέα Δημοκρατίας αποτελούμενα από Τομεάρχες,
βουλευτές, μέλη Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείες, ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ, την ΟΝΝΕΔ και τοπικά στελέχη θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές μονάδες, εξαγωγικές επιχειρήσεις, καινοτόμες startups, βιομηχανικές μονάδες, ερευνητικά ιδρύματα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης κ.α. στην Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία  και την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

«Η προσέγγιση που εφαρμόστηκε πέρυσι για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία, ακολουθείται και φέτος σε μεγαλύτερη έκταση. Είναι ένα απαιτητικό εγχείρημα όμως, και με την άριστη συνεργασία όλων των στελεχών και των τοπικών οργανώσεων και την ευφορία που διαπνέει το κόμμα έχει διαμορφωθεί ένα εξαιρετικό πρόγραμμα», όπως τονίζει ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης που έχει την οργανωτική ευθύνη με τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Νέα Δημοκρατία φέτος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ένα εξελιγμένο και πρωτοποριακό σύστημα προσωποποιημένων ηλεκτρονικών προσκλήσεων για τους συμμετέχοντες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά μέχρι σήμερα. Όπως προκύπτει από τις ηλεκτρονικές επιβεβαιώσεις, η αίθουσα όπου θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τιμή των παραγωγικών τάξεων, γέμισε μέσα σε λίγες ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.