Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

«Χαμός» στο Twitter για την «Σοβιετία» του Πολάκη με Παππά και Καμμένο, μόνο που η υπόθεση δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα


«Χαμός» στο Twitter για την «Σοβιετία» του Πολάκη με Παππά και Καμμένο

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook χθες το βράδυ, με την οποία παρουσίασε τους Νίκο Παππά και Πάνο Καμμένο ως... κατακτητές του Διαστήματος, προσθέτοντας ότι ο ίδιος και οι... σύντροφοί του θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε Σοβιετία, αντιμετωπίσθηκε από το μεγαλύτερο μέρος
του διαδικτύου ως μια ακόμη γελοιότητα. Αν και δεν έλλειψαν κι εκείνοι , δυστυχώς λίγοι, που είδαν τον πραγματικό κίνδυνο πίσω από τον "λαγό" του κ. Τσίπρα.
ορισμένοι, μάλιστα, υποστήριξαν ότι, μέσα από τις αναρτήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αποκαλύπτονται τα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ άλλοι έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι ο κ. Πολάκης είναι το «τρολ» της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρητικός πολιτικός, «απαντώντας» εμμέσως σε όσα ανέφερε περί «Κολομβίας» από το βήμα του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε ότι όχι Κολομβία αλλά Σοβιετία θα κάνουν την Ελλάδα.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.