Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ν.Δένδιας: Το κράτος χρειάζεται θεσμική ανασυγκρότηση

Ν. Δένδιας στο «Ακραίως»: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αυξήσει την εκλογική του πελατεία με παλαιοκομματικό τρόπο -
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακραίως», στον ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή είναι ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας.
«Ξαφνικά καλοκαίρι η χώρα γέμισε σκουπίδια. Ποιος φταίει;» διερωτήθηκε ο κ. Δένδιας.
«Είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τους νοητικούς ακροβατισμούς της κυβέρνησης. Το παραμύθι δεν είναι ευρεσιτεχνία του
ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Οι μόνιμες θέσεις και ανάγκες θα καλύπτονταν από μόνιμο προσωπικό και οι έκτακτες ανάγκες θα καλύπτονταν από συμβασιούχους», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ περιγράφοντας το πλαίσιο που είχε θέσει η Νέα Δημοκρατία.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αυξήσει την εκλογική του πελατεία με παλαιοκομματικό τρόπο» υποστήριξε ο Νίκος Δένδιας σημειώνοντας «πως ξανανοίγουμε ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει».
«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα λαϊκισμού» συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν λέμε πως θα τους μονιμοποιήσουμε όλους». «Δεν θα ακολουθήσουμε λαϊκίστικη πολιτική στο θέμα των συμβασιούχων», συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας
Χρειαζόμαστε θεσμική ανασυγκρότηση
«Ο δημόσιος τομέας είναι πραγματικά ασθενής» υποστήριξε ο Νίκος Δένδιας σημειώνοτας πως «το κράτος χρειάζεται θεσμική ανασυγκρότηση».
Αναφερόμενος στο δημόσιο τομέα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε πως κάποια στιγμή «θα πρέπει να συμφωνήσουμε στην αξιολόγηση» των υπαλλήλων.
«Δεν έχουμε λόγο και πρόθεση να διαιωνίσουμε το κομματικό κράτος» ανέφερε ο κ. Νίκος Δένδιας.
«Δεν πιστεύω στο μοντέλο του ανεπάγγελτου πολιτικού» υποστήριξε τονίζοντας πως τα στελέχη που αναζητά η Νέα Δημοκρατία για την ανανέωση του κόμματος δεν είναι ανεπάγγελτα ίσα ίσα που αντλούν χρήσιμες εμπειρίες από την εργασία τους
«Ακόμα και στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ πολλές επιλογές έγιναν καθαρά με αξιοκρατικά κριτήρια», τόνισε ο Νίκος Δένδιας αναγνωρίζοντας πάντως πως «η Νέα Δημοκρατία είχε και έναν κακό εαυτό»..
«Θα μειώσουμε κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ στα πρώτα δύο χρόνια», επανέλαβε ο Νίκος Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.