Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Αμόλησε τον Πολάκη του ο Τσίπρας για να απειλήσει με δικτατορία τύπου Σοβιετίας, αλλά και να κρύψει την δική του νεοφιλελέ μετάλλαξη

Όσοι καταγόμαστε από χωριό ξέρουμε πολύ καλά ότι στα μετόχια μας αφήναμε τον σκύλο ελεύθερο για να γαυγίζει και να αποθαρρύνει ενοχλητικούς επισκέπτες.
Αυτό κάνει και ο Τσίπρας.
Αφήνει ελεύθερο τον Πολάκη να "γαυγίζει" και να διώχνει αυτό που δεν θέλει, αυτό που τον εκνευρίζει. και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από τη
λογική. Γιατί ο Τσίπρας και οι παρακοιμώμενοί του πιστεύουν ακόμα ότι εξακολουθούν να ζουν στο ροζ συννεφάκι της αριστερής διακυβέρνησης. Δεν έχουν καταλάβει ότι με την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους, περισσότερο μοιάζουν με νεόκοπο υπάλληλο θατσερικής πολυεθνικής παρά με αριστερούς. Καθώς και αν έπρεπε να τον τοποθετήσουμε κάπου πολιτικά, θα τον βάζαμε δεξιά της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη, ακόμα πιο δεξιά και από τον Τζήμερο...

Για να κρύψει μάλιστα τη μετάλλαξή του αφήνει ελεύθερο τον Πολάκη του, για να κάνει φασαρία και να δηλώνει ότι δεν είναι αυτό που τελικά έχει γίνει. Και για να γίνει πιο πειστικός έφτασε στο σημείο να μας απειλεί με γκουλάγκ της αλήστου μνήμης Σοβιετίας.
Το μόνο αληθινό, είναι ότι παραδέχεται πως έχει εξελιχθεί σε μια μορφή δικτατορίας.
Όχι βέβαια του προλεταριάτου που διαφήμιζε ο πατερούλης Στάλιν, αλλά των κολλητών του Αλέξη και του κυρ Αλέκου...
Χθες πάντως για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εμφανίζεται προκλητικός σε δημόσιες τοποθετήσεις του.
Αυτη την φορά με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο κ.Πολάκης με φωτογραφία του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά αγκαλιά και την φράση «Η Ελλάς κατακτά το διάστημα», το σχόλιο του υπουργού με τεχνοτροπία σοσιαλιστικού ρεαλισμού που θυμίζει αισθητική Ενβέρ Χότζα της κομμουνιστικής Αλβανίας γράφει άκρως προκλητικά «Οχι Κολομβία, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου».
Δείτε την ανάρτηση του:

Και όλα αυτά ενώ μόλις προχθές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στήριξε δημόσια τον κ.Πολάκη, στην επίσκεψη του στο Υπουργείο Υγείας.
Το σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη για την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.