Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Απίστευτο! Ο Σπίρτζης κάνει κρατικοποιήσεις και μας φορτώνει με νέους δημοσίους υπαλλήλους μέσω ΟΑΣΘ!!!

 Απίστευτο και όμως ελληνικό!
Γιατί μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί αυτό, καθώς την ώρα που όλα ιδιωτικοποιούνται ο κ. Σπίρτζης ανακοίνωσε χθες ότι θα κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) 

Ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ.
Κώστας Καραμανλής, για την πρόθεση της Κυβέρνησης να κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εντάσσει τις αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών στο Υπερταμείο, έρχεται ο κ. Σπίρτζης και καταθέτει νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Αλήθεια, έχουν ενημερώσει για το σχέδιό τους, τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ή θα κάνουν για άλλη μια φορά – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει – στροφή 180 μοιρών και το μόνο που θα καταφέρουν είναι εν μέσω καλοκαιριού να ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης;

Ελλείψει πραγματικού ηγέτη στο κόμμα του ο κ. Σπίρτζης κάνει "ιστορικές βουτιές", είτε αναφερόμενος στον αγαπημένο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, είτε τώρα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Καλούμε τον κ. Σπίρτζη να προσγειωθεί στον 21ο αιώνα και στο 4ο μνημόνιο, που με "πόνο ψυχής" ψήφισαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του πριν από λίγες ημέρες».

Βέβαια επισημαίνουμε ότι η σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών επισημαίνει ότι το νομοσχέδιο έχει την έγκριση της Ευρωπαίκής Επιτροπής!!!
Είναι δυνατόν να είναι αληθές κάτι τέτοιο; Μας δουλεύουν ομαδικά εκεί στις Βρυξέλλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου