Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Μάρέβα στον Alpha: Άνανδρο να χτυπάς οικογένειες και παιδιά για πολιτικούς λόγους


Είναι άνανδρο να χτυπάς οικογένειες και παιδιά μόνο για πολίτικους λογούς είπε η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αναφερόμενη στις επιθέσεις που δέχθηκε η ίδια και η οικογένειά της με αφορμή την υπόθεση του "πόθεν έσχες" της στην περίοδο που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της Κυριάκο, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον Alpha
 Η κ. Μητσοτάκη  συμπλήρωσε ότι πρέπει υπάρχει σεβασμός στα
παιδιά.

Παράλληλα μίλησε το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της Κυριακο Μητσοτάκη και παραδέχτηκε ότι τα χρόνια αυτά ήταν αρκετά δύσκολα. «Σε μία κοινωνία, όταν είσαι παντρεμένη με τον Μητσοτάκη δε θα κάνουν παρέα εσένα, αλλά εκείνον. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν παρέα με εμένα έχουν παραμείνει φίλοι μου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της ζωής μου», είπε.
Όσο για το πόσο έχει  αλλάξει η ζωή της από τότε που ανέλαβε την προεδρία της ΝΔ ο σύζυγός της, η ίδια απάντησε «Η ζωή μου μετά από την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από το σύζυγό μου άλλαξε ως προς το γεγονός ότι έχω πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν άλλαξε σε τίποτε άλλο και δε θέλω να αλλάξει διότι η εξουσία έρχεται, περνάει, φεύγει κι εμένα τα μυαλά μου δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ αέρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου