Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Κυριάκος εν δράσει! – Στρατηγική του επιλογή η αντιμετώπιση της καθημερινότητας των πολιτών



Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του ελληνικού λαού αποτελεί στρατηγική επιλογή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά ότι η επίλυσή τους είναι κρίσιμη για την πορεία της χώρας και την ανατροπή της δυσμενούς εικόνας που έχουν οι πολίτες για το Κράτος, τις δομές και τη λειτουργία του, γεγονός που επηρεάζει και την οικονομική πορεία της Ελλάδος.

Τα τελευταία τραγικά γεγονότα, σε Μενίδι,
Λέσβο και Αμύνταιο έδειξαν απλά τον τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να ενεργεί ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ακόμη, είναι ενδεικτικά και του πώς θα κυβερνήσει ως πρωθυπουργός.

Η σύσκεψη με τον Δήμαρχο Μενιδίου και με τους βουλευτές Αττικής του κόμματος και οι προτάσεις που κατετέθησαν στο «τραπέζι», οι συζητήσεις που έκανε με τους φορείς της Λέσβου και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας, αλλά και ο διάλογος που έκανε με εργαζομένους και κατοίκους στο ορυχείο της Δ.Ε.Η. στους Αναργύρους Αμυνταίου, για την αντιμετώπιση των δύο μεγάλων καταστροφών που έπληξαν τη χώρα (σεισμός και κατολισθήσεις), έδειξαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γνώση των προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει. Είτε αυτά είναι χρόνια, όπως η εγκληματικότητα και η ανομία είτε έκτακτα (όπως οι φυσικές καταστροφές), που όμως χρήζουν εξειδικευμένων γνώσεων για να επιλυθούν.

Από τη δράση του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  είναι σαφές ότι έχει επιλέξει να βρίσκεται κοντά στο λαό, μιας και από την επαφή μαζί του, όπως συνηθίζει να λέει, αντλεί γνώση και δύναμη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει, είναι ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έλεγε στενός συνεργάτης του «έχει επιλέξει να βρίσκεται πάντα στο σημείο που εξελίσσονται τα γεγονότα, για να ενημερώνεται από το λαό και να δίνει τις δικές του κατευθύνσεις».

Ακριβώς, δηλαδή, όπως πρέπει να πράττει ένας πολιτικός ηγέτης που έχει ταχθεί στην υπηρεσία της κοινωνίας και της πατρίδας του!

Ανάλογες παρεμβάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναμένονται και το επόμενο διάστημα, με στοχευμένες περιοδείες και με επαφές με ειδικές κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.