Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Δίπλα στους εργαζόμενους ο Κυριάκος με λύσεις στα προβλήματα και πολιτική για τους πολλούς







Συνάντηση με εργαζόμενους στο χώρο των ντελίβερι, των σεκιούριτι, των σούπερ μάρκετ και «ενοικιαζόμενους απασχολούμενους» είχε την περασμένη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα των κλάδων τους. Πρόκειται για εργαζόμενους, που είναι κατά κανόνα χαμηλά αμειβόμενοι και συχνά βλέπουν τα εργασιακά τους δικαιώματα να καταπατώνται.

Το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να
πάρει μπρος η οικονομία για να γίνει καλύτερη η ζωή όλων. Δεσμεύτηκε, επίσης, για πιο αυστηρή τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και είπε ότι η δική του Κυβέρνηση θα έχει σαν στόχο το συμφέρον των πολλών.

Συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σαν ο προστάτης των πιο αδύναμων εργαζόμενων και τελικά, με τις πολιτικές του, πλήττει πρωτίστως αυτούς. Οι έμμεσοι φόροι και η μείωση του αφορολόγητου  στοχεύουν κυρίως τους πιο αδύναμους. Η Νέα Δημοκρατία θα απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες και ειδικά στους πιο ευάλωτους. Κυρίως σε αυτούς θέλει να δώσει ελπίδα. Και η πρόταση που θα παρουσιάσει, εκτός από την οικονομία, θα αφορά και την εκπαίδευση, την υγεία, τη δημόσια ασφάλεια. Όλα εκείνα που θα δώσουν σε κάθε πολίτη τη βεβαιότητα ότι ζει σε ένα σοβαρό, αξιόπιστο, οργανωμένο Κράτος που νοιάζεται γι’ αυτόν και την οικογένειά του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.