Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης το χάος με τα σκουπίδια!!!

"Το χάος με τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. 
Και πρόσθεσε: "Με τα ψέματα τις υποσχέσεις και την ανευθυνότητα
δημιουργούν πρόβλημα για την δημόσια υγεία, και δυσφημούν τη χώρα εν μέσω τουριστικής περιόδου. Αυτοί κυβερνούν, αυτοί αποφασίζουν, αλλά πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε. Η ΝΔ έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση: Καλούμε τους εργαζομένους να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Η κυβέρνηση οφείλει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και ο πρωθυπουργός να αναλάβει την ευθύνη για να αρθεί το αδιέξοδο. Πρέπει να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα, να συναφθούν νέες συμβάσεις και να διερευνηθούν δυνατότητες συμπράξεων με τον ιδιωτικό τομέα.
Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην χθεσινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι "η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες του κρατικού μηχανισμού", επισημαίνοντας ότι η όποια απόφαση ενδεχομένως και της επίταξης, μπορεί να γίνει μόνο με υπογραφή του πρωθυπουργού. Ο πρωθυπουργός καλείται να πάρει θέση, κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Όσον αφορά την απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, είπε: "Η απόφαση είναι πολιτική και προέρχεται από τον πολιτικό προϊστάμενο. Αποτελεί επισφράγιση της αποτυχίας τους. Στον τομέα της τάξης και της ασφάλειας η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως. Με την χθεσινή του απόφαση ο υπουργός αποδέχθηκε ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο. Σε μία ειρηνική εκδήλωση έδωσε απαγορευτικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.