Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ελληνίδα- Την πληρώνουμε για να... πουλήσει την ελληνική περιουσία

Αν δεν ήταν παντρεμένη με γνωστό αρχιτέκτονα θα σας έλεγα ότι πρόκειται για την πιο περιζήτητη νύφη στην Ελλάδα της κρίσης!
Είναι όμορφη, από καλή οικογένεια, με εξαιρετικές σπουδές και με τον καλύτερο μισθό που θα μπορεί να αποσπάσει Έλληνας από το ελληνικό δημόσιο, μεγαλύτερον και από εκείνον του Προέδρου της
Δημοκρατίας.
Πρόκειται για την κυρία Ουρανία (Ράνια) Αικατερινάρη, που ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος του Υπερταμείου (που θα ποωλήσειο την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια), με τον... ευτελή μισθό των 270.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία ιδιάζουσα περίπτωση “αριστερής τραπεζίτισσας”: κόρη της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, η 45χρονη Ράνια Αικατερινάρη έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και MBA στο City University της Βρετανίας, ενώ έχει εργαστεί σε μεγάλες τράπεζες όπως η BNP Paribas, η Eurobank και η Deutsche Bank, καθώς και στη ΔΕΗ (ως αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος από το 2010 ως το 2015) και στην Ernst & Young (ως partner τα τελευταία δύο χρόνια).
Γεγονός είναι ότι γνωρίζει καλά τα των τραπεζών, καθώς η θητεία της στην BNP Paribas ήταν στο corporate, και αυτό αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στο έργο της ως CEO του υπερταμείου.


Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ράνια Αικατερινάρη είναι παντρεμένη (ο σύζυγός της είναι ο αρχιτέκτων μηχανικός Αλέξης Κοντοδήμας ) με δύο παιδιά, και ζει στο Κολωνάκι, σε ένα σπίτι 200 τετραγωνικών. Της αρέσει η καλή ζωή, ενώ όσοι τη γνωρίζουν έχουν να λένε για το πόσο καλοντυμένη είναι πάντα, με ιδιαίτερη αδυναμία σε ακριβές μάρκες όπως η Gucci και η Lanvin, έχοντας μία αρκετά μεγάλη συλλογή από γόβες, τσάντες και άλλα αξεσουάρ που, εδώ που τα λέμε, αρμόζουν σε κάθε τραπεζίτισσα…

Πάντως μετά ταόσα διάβασα σας διαβεβαιώνω ότι γίνομαι κι εγώ αριστερή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.