Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ο Καραμανλής, ο Καμμένος και ο… παρατρεχάμενος



Το ότι ο Καραμανλής «ξινίζει» τα μούτρα του όταν βλέπει τον Καμμένο, είναι φανερό. Το έδειξε σε όλους.
Κι αυτό γιατί δεν του αρέσει να χρησιμοποιούν το όνομά του για τα παιχνιδάκια τους.
Φαίνεται όμως ότι στην παρέα του Κώστα Καραμανλής ενίοτε παρεισφρύουν  πρόσωπα τα
οποία δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί παίζουν άλλα παιχνίδια.
Όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο σχόλιό μας, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο κ. Καμμένος μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια να χαιρετίσει τον Καραμανλή, έστησε χαιρετούρα στο εντευκτήριο των βουλευτών, όπου και πάλι ο πρώην πρωθυπουργός «ξίνισε» όταν τον είδε να πλησιάζει.
Πάντα σύμφωνα με τον «βηματοδότη» ο κ. Καμμένος το μόνο που είπε ήταν «Τα σέβη μου, κύριε πρόεδρε».
Δεν θα έμενε περισσότερο εκεί, αν ένας από την παρέα (όχι βουλευτής) που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Καμμένο και ο οποίος ήθελε κουβέντα μαζί του, δεν του έλεγε : «Πάνο, εγώ θα σε φέρω πάλι πίσω στη ΝΔ. Τώρα σε θέλουμε δίπλα στον Τσίπρα, να τον στηρίζεις. Όταν θα σε έχουμε ανάγκη θα σε αποσύρουμε και θα πέσει η κυβέρνηση» του είπε γελώντας.
Το ερώτημα βέβαια είναι πώς είναι δυνατόν κάποιος που κάθεται στην παρέα του Καραμανλή λέει αυτό το πράγμα. Εννοεί δηλαδή ότι κάποιοι καραμανλικοί μέσω του Καμμένου στηρίζουν τον Τσίπρα για να κάνει συγκεκριμένη δουλειά και όταν κάνει αυτή τη δουλειά θα τον ρίξουν για να τον ξαναφέρουν στη ΝΔ;
Κατ’ αρχάς για να εξηγούμεθα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο με πρωτοβουλία του Καραμανλή. Πρόκειται για κίνηση που βλάπτει τη ΝΔ αλλά κυρίως βλάπτει τη χώρα, και ο Καραμανλής δεν έχει μάθει να παίζει παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδος. Το αντίθετο. Η ιστορία του δείχνει ότι προτάσσει το συμφέρον της χώρας και μετά της παράταξης και τελευταίο έρχεται το προσωπικό του συμφέρον.
Η εικόνα όμως που εκπέμπεται όταν διάφοροι παρατρεχάμενοι της παρέας του λένε τέτοιου είδες μπαρούφες, είναι αρνητική.
Θα μου πείτε: Πώς να τους συμμαζέψει; Αυτό είναι δική του υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.